Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 23 вересня 2017 р.

На Божому суді будуть показані наші молитви

Ми повинні молитися так, щоб над нашою територією впали мури сил темряви, піднялися гори демонів і навпаки – щоб туди зійшов Дух Святий, проявилася Божа сила і благословення, щоб прийшло Боже Царство до людських душ, настав духовний пролом, зміна. Коли і як це станеться?! Залиште це на Господа, але потрібно в молитві стояти у вірі і не сумніватися. Тоді на Божому суді виявляться наші молитви – як ми молилися: чи були ревні, чи недбалі, чи приймали молитву швидше як якийсь тягар і молилися механічно, без віри, або ж боролися і піднімали гори? Іноді людина втомлена, але незважаючи на це ми повинні хоча б одну хвилину інтенсивно зосередитись, сконцентрувати увагу на Божому слові! Не перебувати в марноті, відкинути всякі спогади, мрії… Не знаємо ні дня, ні години, коли Господь нас покличе. Тому ми повинні використовувати час – передусім на молитві.

Джерело: ВВП