Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 3 жовтня 2018 р.

Життя - це екзамен!

Наше життя є коротке! Ми його маємо прожити відповідально перед Богом, родиною, Церквою і суспільством. Життя – це екзамен і боротьба! Він полягає у нашому життєвому рішенні – чи я прийму Ісуса і старатимуся йти дорогою покаяння чи відкину спасіння, яке є в Ісусі Христі? Іншими словами – стану на сторону Ісуса і правди або на сторону брехні і проти Христа?! На цій дорозі Господь дає нам також хрести через які очищає наші душі, але ніколи вони не є понад нашу силу. Слід визнати, що тим хрестом є також старість.


Люди часто говорять: «Аби Господь дав здоров’я і довге життя». Я говорю, що християнин має поставити акцент не на довге життя (бо, зрештою, вік людині визначає сам Бог), але на вічне життя. Скільки б років людина не прожила, все одно прийде смерть. Ми є покликані до життя вічного. Реальність є така, що для одних ця вічність буде з Богом - у небі, а для других - з дияволом у пеклі. Усе залежить від доброї чи злої волі людини – від її життєвого рішення.