Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятниця, 22 лютого 2019 р.

Часу є мало!

Після тривалих, затяжних дощів в річці, яка протікає поблизу міста, що зветься Ель-Плайон в Колумбії, дуже швидко розпочав підійматись рівень води. Мешканці міста були змушені залишити свої домівки. Але після кількох днів вода почала різко спадати і люди повертались додому.
В одного досвідченого чоловіка виникла підозра, чи не є такі швидкі зміни рівня води ознакою ще більшої повені. Можливо, велика кількість вирваних з корінням дерев, каміння і болота десь утворила дамбу, яка може під тиском води будь-коли прорватись. Він усвідомив, що мусить перебігти вулицями і кричати: “Увага! Потрібно швидко тікати, небезпека ще не пройшла”. Ті, які прийняли його попередження, залишили своє майно і рятувались на вершинах гір навколо міста. Інші не сприйняли цей заклик, а ще й насміхались з нього. Незабаром розпочалась нова ще більша повінь, яка зруйнувала будинки і забрала багато людських життів.
Господь також попереджає людей, щоб вони каялись, бо залишилось дуже мало часу, а попереду всіх чекає суд. Ознаки наближення кінця світу вказують на те, що другий прихід Ісуса не за горами, а на порозі. Бог є дуже терпеливий, але це не повинно спонукати нас до ігнорування Божого заклику. ”Господь не хоче, щоб хтось загинув, лише, щоб усі прийшли до покаяння“ 2 Пт. 3,9