Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 14 березня 2019 р.

Хто є істинним Богом?


Бог є наш Творець і Спаситель
Часто можемо почути, що всі релігії ведуть до одного Бога, що немає значення у що чи у кого вірити, головне бути ревним послідовником своєї віри і виконувати всі її приписи. Так вважають навіть багато християн, точніше ті, які думають, що вони належать до Христової Церкви. Це є точка зору людей, а що про це говорить нам Бог?

Божий погляд

Біблія каже, що боги поган – демони, а те, що погани приносять в жертву – приносять бісам. Ми повинні вірити лише Богові, бо Він ніколи не помиляється, на відміну від нас, людей. Господь постійно попереджав ізраїльтян, щоб вони не поклонялися божкам інших народів, щоб не відчути на собі справедливий Божий гнів. Ідолопоклонство описується і в останній книзі Біблії - Об᾽явленні св. апостола Івана. У дні, коли Господь буде карати землю і все що на ній, люди будуть нарікати на Бога і далі вперто триматимуться своїх ідолів.
Хто і що б нам не говорив, Боже слово беззаперечно і авторитетно стверджує – є лише один Бог.

Поганські релігії

Якщо хоч трохи приглянутись до відмінностей між християнством і поганством, то відразу побачимо різницю. Наприклад, мусульмани хоча і визнають Ісуса Христа, але лише як пророка, а не Божого Сина, не вірять в Пресвяту Трійцю, закликають до вбивства іновірців.
Буддисти хочуть своїми силами досягти досконалості, але ми знаємо, що не ділами людина спасається.
Індуїсти визнають щурів, корів, мавп та інших тварин як богів і поклоняються їм, життя худоби для них є ціннішим, ніж життя людини. А ми знаємо, що Бог створив звірів, щоб вони служили людям, а не навпаки.

Хто є християнином

Той, хто вірить у Пресвяту Трійцю і у те, що Син Божий – Ісус Христос став людиною і помер за наші гріхи на хресті. Всі ті, хто цього не визнають, не є християнами, бо не приймають основних правд віри. Не вистачає лише бути похрещеним і відвідувати Божий храм, потрібно мати фундамент на якому базується наша впевненість у спасінні.

Спасіння є лише у Христі, без Нього ніхто не може отримати прощення гріхів і вічного життя. Всі намагання будуть марними і зазнають фіаско. Бог знаючи це прийшов на землю, щоб принести Себе в жертву за наші гріхи, Він взяв на Себе наше прокляття,щоб ми могли ввійти у Його славу.
А тим, які тримаються ідей екуменізму з поганами (міжрелігійний діалог) і вважають, що всі дороги ведуть до одного Бога раджу поїхати в нехристиянські держави і спробувати там проповідувати свої переконання. Реакція буде миттєвою і на відповідь не доведеться довго чекати. І квиток для повернення можна не купувати – не пригодиться...