Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 11 січня 2022 р.

Архиєпископ Вігано: Перед обличчям духовної битви необхідна духовна зброя

Memorare, piissima Virgo Maria,
a sæculo non esse auditum
quemquam ad tua currentem præsidia,
tua implorantem auxilia,
tua petentem suffragia
esse derelictum.
 
 
(Святий Бернард)



ПІСЛЯ ДВОХ РОКІВ брехні та обману, людство, поневолене глобалістичною олігархією, спостерігає останні удари хвоста Левіятана. І незважаючи не те, що правда виходить на світло з багатьох сторін, розкриваючи шахрайство і зраду багатьох, він, мабуть, хоче спровокувати введення ще більш абсурдних законів, за допомогою яких змусити нас до рабства в ім’я надзвичайної санітарної ситуації, яка хоче узаконити обмеження основних свобод людини, ізоляцію тих, хто не піддається шантажу, криміналізації інакомислячих.

Ми зрозуміли духовний вимір цієї битви в якій вірус, ймовірно, створений в лабораторії, повинен був дозволити реалізацію того Великого перезавантаження, яке Новий Світовий Порядок довго планував до найдрібніших деталей, щоб стерти всі сліди нашої християнської ідентичності, а разом з тим і те, що залишилося від цивілізації та культури, які християнство надихнуло.

Ми також зрозуміли, що в зраді своєї функції зі сторони влади, беруть участь не лише ті, хто керує долею народів, але й католицька ієрархія, яка намагається перетворити Церкву Христову на слугиню глобалістичної ідеології. Ми з жахом бачили, як глибинна держава [deep state] і глибинна церква [deep church] об’єдналися проти Бога і проти людини, щоб встановити царство Антихриста на землі.

Так само, як Богородиця показала маленьким пастушкам у Фатімі пекельні кари та засуджені душі, так і нам є показано модель пекельного суспільства, яку хотіла б створити на землі глобалістична еліта: суспільство без Бога, без Правди, без Добра; в якому панує смерть, ненависть, безбожність, порок і гріх; в якому творіння повстає проти Творця.


Перед обличчям духовної битви необхідна духовна зброя. Це добре зрозуміли тисячі католиків, особливо чоловіки, які в різних частинах світу почали публічно молитися Вервицю за визволення своєї Батьківщини. Ці похвальні та відважні ініціативи є початком християнського повстання та відродження віри, а також урочистим актом шанування Божої Матері.

Самі лише людські сили є не в змозі протистояти навислій загрозі. Для цього ми повинні зрозуміти, наскільки важливим та незамінним є молитва та Божа допомога, з непереможною зброєю, яку дала нам Пресвята Діва Марія для боротьби з ворогом людського роду.

ЗАПРОШУЮ ВСІХ ДО СВІТОВОГО ХРЕСТОВОГО ПОХОДУ ВЕРВИЦІ, ЩОБ ОТРИМАТИ ЧЕРЕЗ МОГУТНЄ ЗАСТУПНИЦТВО ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ВТРУЧАННЯ І БОЖУ ПЕРЕМОГУ НАД ЛЮТУВАННЯМ СИЛ ЗЛА (...).

У всіх народах, у всіх містах світу нехай здіймається довірливий і голосний крик нашої молитви. Як діти, охоплені горем, ми падаємо до ніг нашої Матері, взиваючи Її з певністю, що будемо вислухані. Пригадаймо собі слова святого Бернарда: Згадай, о Пресвята Діво Маріє, що від віків не чувано, щоб той, хто прибігав під Твою покров чи благав Твоєї допомоги, чи просив Твоєї помочі, був невислуханий.

Станьмо на коліна, щоб помолитися в наших домівках, церквах, вулицях і площах наших міст. Визнаючи, що ми всі потребуємо допомоги Діви Святої Вервиці, ми шануємо божественний порядок на противагу пекельному хаосу, покладаючи всю нашу надію на Ту, яка була дана нам за Матір під хрестом, і яка, як Мати любить нас та приходить нам на поміч, як це завжди робила в історії.

Нехай навіть маленькі діти супроводжують нас у цьому хрестовому поході, невинність яких зворушує небо. Також, нехай духовно єднаються з нами люди похилого віку та хворі, жертвуючи свої терпіння в єдності зі стражданнями Господа нашого Ісуса Христа. Диявол боїться молитви дітей і покути тих, хто страждає, бо в чистоті і жертовності бачить образ Христа, який його переміг.

Нехай повсюди лунає наша сердечна молитва. Просімо Богородицю - Посередницю всіх ласк, покласти край цьому руйнуванню нашого світу, нашої свободи, нашої ідентичності, наших почуттів. Просімо Її відкрити нам очі, щоб ми не впали у прірву відчаю, ненависті, соціальних конфліктів підтримуючи тих, хто сіє розділення, щоб завдати нам удару до тіла і душі. Благаймо Її просвітити нерішучі думки батьків, які є необізнані щодо наслідків дії генної сироватки на дітях; зворушити серця лікарів лікувати своїх пацієнтів, а не виконувати цинічні неефективні протоколи; схаменути представників державної влади, керівників місцевого самоврядування та силових структур, щоб працювали на спільне благо, а не для підпорядкування диктатурі без моралі. Молімо Її навернути тих, хто, засліплений прагненням влади та грошей, став співучасниками дуже тяжкого злочину проти Бога і проти тих, кого Його Син викупив на Хресті. Просімо Її навернути Пастирів, яким Господь довірив Своє Стадо, і в яких вимагатиме звіту за кожну душу. І щоб це все сталося, благаймо прощення за наші гріхи і публічні гріхи цілих народів, тому що тільки через покаяння і рішучу постанову більше не ображати Її божественного Сина, ми можемо надіятися, що будемо вислухані.

У тім упованні, і я звертаюся до Тебе, Діво понад усі діви, і Мати моя; Приходжу і стаю перед Тобою, та, каючись з моїх гріхів, прошу: Мати Слова, не погорди словами моїми, але послухай їх ласкаво і вислухай.



+ Карло Марія Вігано, архиєпископ 
 
6 січня 2022 року 

Джерело: Chiesa e post concilio