Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Три поради для прийняття дару Святого Духа

У день П’ятидесятниці ап. Петро ставить дві умови, а саме:

1) навернення;

2) хрещення (Ді. 2,38).

Сьогодні є багато охрещених і миропомазаних людей. Святий Дух є з ними, але не є в них. Чому? Бо вони не були ведені до того, щоб навернулися до Бога щирим серцем і щоб особисто прийняли Ісуса за свого Господа і Бога та єдиного Спасителя. Навернення за нас не може здійснити ані тато, ані мама, ані хресний тато, ані парох чи єпископ. Навернення за нас не зробить ніхто інший!


Три поради для навернення:


1) найперше мусимо визнати перед Господом Ісусом свої гріхи, а також духовні пута. Особисто прийняти Його за свого єдиного Спасителя, Бога і Господа. Якщо щиро прийму Ісуса, тоді правдиво можу називати Бога Отцем, і не тільки називати, але як дитина просить тата, так само можу і я попросити в Нього Святого Духа. Якщо б я відмовився від Ісуса та Його вчення (Євангелія), або мав би до нього свої зауваження і свої доповнення з інших нехристиянських релігій, то, власне, я не прийняв Ісуса за свого Господа і Бога, обминув навернення, не змінив своє мислення в тих найосновніших пунктах, і тому не можу отримати дар Святого Духа;


2) далі потребуємо живу спільноту тих, які вже отримали дар Святого Духа.


3) необхідно розійтися з будь-якою формою окультизму. Попроси спільноту про пояснення і розв’язання з тих пут і прокляття, яке, може, і несвідомо впало на твою душу.


Коли отримаєш дар Святого Духа, то щоб був забезпечений зрілий ріст, необхідно мати таку живу спільноту, яка має молитовний порядок і провід та є з’єднана з Христовим Містичним Тілом – Церквою.