Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 22 лютого 2012 р.

Магнетизм не дар Святого Духа!

Магнетизм пов’язаний з магією і спіритизмом тому його не можна розглядати ізольовано від них. Магнетизери часто говорять про покладання рук, а на думці мають магнетизування. А це магнетизування вводить в оману, тому що Ісус і його апостоли нікого не магнетизували. Часто вони вкладали руки на голову хворого і благословенням уздоровляли! (Пор. Мк. 16,18)
Чи йде мова про духовний дар? Сучасний знавець окультизму В. Дам пише: “Якщо християнські магнетизери думають, що мають свій “дар” від Бога, то виникає питання, від кого дістали свій “дар” нехристиянські магнетизери. Невіруючі не отримують жодних дарів від Святого Духа.
Магнетизер також несвідомо приводить своїх клієнтів до зв’язку з демонськими силами”. Фальшиву уяву про магнетизм перейняв і чеський магнетизер Б. Кафка.
Ставлення науки: Те, що сьогодні називають біомагнетизмом чи магнетизмом, в дійсності не має нічого спільного із відомими фізичними явищами! У цьому випадку можемо говорити про зловживання науковими термінами, і про прикривання магічної практики вдаваною науковістю!
Ставлення Церкви: Св. Офіціум – найвищий уряд про науку віри – засудив вживання магнетизму (4.8. 1856DC 2823 – 25)
У книзі “Життя А. Катерини Емеріх” о. Шмегера читаємо: “В січні 1821 року я мала видіння про магнетизм і про гіпноз. Царство темноти було мені показано у трьох областях. Найнижча, найтемніша область охоплювала усе, що відноситься до чарівництва і до очевидної служби дияволові (чорна магія). Друга область охоплювала усе, пов’язане з повір’ями і змисловістю. А третій охоплював раціоналізм, лібералізм і масонство. Ці шари були взаємопов’язані. На краях найнижчої області я спостерігала магнетичні ліки (гомеопатичні ліки), магнетичні і гіпнотичні стани як особливо вигідні дороги, по яких царство темноти стягує людину до себе. Найтемніший шар становили практики, які вважають нормальними: дозволені, тут мова йде про оздоровлення людей за допомогою магнетизму (сьогодні через т. зв. альтернативну медицину)! Я побачила щось страшне між людьми і магнетизером-гіпнотизером (психотроніком і гомеопатом). Бачила, як між ними рухаються чорні хмари. До всіх проникла тілесна нечистота. Я бачила, як злі духи носять між ними свої видіння. Спостерігала, як люди з царства світла, яке я бачила над областю темноти, сходили до цього темного царства, тому що брали участь у цьому магічному лікуванні (гомеопатії). Там я їх бачила як магнетизували і зводили обманними результатами за собою багато людей з царства світла. Бачила, як старалися утотожнити це лікування з лікуванням світла (з даром оздоровлення). Бачила між ними багато визначних мужів, які взагалі не усвідомлювали собі цього, що працюють для царства темноти!”
Зверніть увагу, що Катерина Емеріх жила в той же час, коли і засновник гомеопатії С. Ганеман і А. Месмер, обновитель гіпнозу, спіритизму і магнетичного лікування. Ганеман і Месмер були приятелями і обидвоє – богохульниками і неприятелями Христа!