Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 12 серпня 2012 р.

Оздоровлення від раку


Хочу розповісти справжню історію про чудесну силу молитви. Мій чоловік несподівано захворів. Лікарі встановили діагноз – рак, смертельна хвороба. Велика пухлина знаходилася на життєво важливому органі, тому її неможливо було усунути. Про трансплантацію не можливо було навіть мріяти. Лікарські висновки були однозначними – пухлину видалити не вдасться, але і жити з нею неможливо. Організм не спрацьовує поживу і пацієнт, лише до часу, може жити на штучній їжі. Йшлося тільки про визначення виду пухлини і назначення хімотерапії.
Коли нас про це лікарі повідомил ми з донькою думали, що це лише поганий сон. Потім ми зрозуміли, що спасти його може тільки Бог. Цілий світ нам валився, але залишився Бог, і ми обидві впали на коліна і просили нашого Небесного Лікаря так гаряче, як тільки може людська істота просити, щоб зробив чудо і врятував його. Так ми молилися декілька днів, під час яких в чоловіка піднялася така висока температура, що кожної хвилини міг настати кінець.
Це однак, був початок чудесного оздоровлення. Парадокс – через високу гарячку пухлина за кілька днів розпалася без того, щоб це зауважили лікарі. В тому часі він уже був перевезений до лікарні, де йому мали взяти пункцію тканини і визначити характер пухлини. Чоловік, однак, з дня на день почував себе щораз то краще, вже не мусів приймати штучну їжу, а ми бачили, що сталося. Бог вислухав наші молитви і зробив чудо. Коли пізніше чоловік не хотів, щоб йому брали пункцію, тому що чудово себе почував, ніхто з лікарів йому не вірив. І аж після необхідної провірки спеціальним пристроєм і лікарями було ясно – пухлина зникла. Ніхто з лікарів нам не міг з погляду медицини пояснити, як це сталося і що власне сталося, але ми і так знати правду – Бог вислухав наші молитви. Від тоді вже минуло сім років,  мій чоловік не має жодних проблем зі здоров’ям, і не звертався більше до лікаря. Його історія хвороби нам пригадує, що це не був сон, але справжня драма, яку ми тоді пережили. Коли тепер себе запитую, чому Бог допоміг якраз нам, знаю і відповідь – напевно тому, що ми обидві дістали ласку Богові безмежно довіряти і абсолютно вірити в Божу любов. Бо коли двоє однодумно просять Небесного Отця за одну річ і є в них життя Христа і Його воля   це їм зробить.
Отак двоє чи більше людей можуть будь-що випросити, що є в згоді з Божою волею, бо Бог чекає, але перший крок мусимо зробити ми. Молімся з вірою і Бог буде робити чуда.
Ольга