Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 27 липня 2013 р.

Нейронні чіпи, мозкові чіпи-імплантанти і “BRAIN MACHINE INTERFACE PROGRAM” мозково-маштерфейсинний інмлантант (ч.3)

Варто також згадати про існування НЕЙРОННИХ І МОЗКОВИХ чіпів, які імплантовані безпосередньо в нерви або в мозок. Тут говориться про “brain machine interface program”, – пристрій, який дає можливість передавати сигнали з мозку в комп’ютер. Мова йде про проект, створений Управлінням перспективних оборонних досліджень – DARPA (агентство, що безпосередньо підпорядковується вищому керівництву Міністерства оборони США). Сюди можна зарахувати і “Activa Parkinson’s Control Therapy” від компанії Medtronic або системи “Braingate” і “NeuroPort” від компанії Cyberkinetics. Також можна згадати про дуже небезпечний мозковий чіп MMEA (Multiple Micro Electrodes Array). 

Звичайно, ці чіпи дозволяють ПОВНИЙ розумовий, поведінковий і емоційний контроль. Також можуть у людини, якій було імплантовано чіп, викликати почуття задоволення або … БОЛЮ згідно волі того, хто посилає сигнали з наземної станції! Ці чіпи є не тільки ефективним засобом обмеження народжуваності, але також і жахливою і небезпечною ЗБРОЄЮ!
Ці нейронні і мозкові чіпи ВЖЕ використовувалися у Франції та Бельгії на пацієнтах з хворобою Паркінсона та хворобою Альцгеймера, щоб зменшити деякі тривожні симптоми цих хвороб (потрібно відзначити, що ці чіпи ЖОДНИМ ЧИНОМ не “лікують”, тільки пригнічують небажані симптоми!). Зупинимося трохи на нелюдському проекті Управління DARPA, який прагне скувати людський розум і тіло через мозковий чіп-імплантант. Цей проект є заснований на мікрочіпах, імплантованих в мозок, в нерви, нейрони або в м’які тканини тіла (!). Він називається “Brain Machine Interface Program” (“мозково-машинний інтерфейс”). Завдяки ДВОНАПРЯМЛЕНИМ МОЗКОВИМ ЧІПАМ, які функціонують на дистанційному управлінні, стає можливим тотальний контроль та управління тваринами і людьми (щось подібне до автомобілів, які керуються дистанційно!), яким було імплантовано мозковий чіп. Цей жахливий метод, заснований на чіпах, які діють як реле, також є основою для розвитку “телепатії” і “телекінезу” (= трансгуманістичне “покращення” людських здібностей).

Насправді цей винахід дозволяє людині діяти на зовнішній світ завдяки мікрочам і мікроелектродам, АЛЕ ВІН ТАКОЖ ДОЗВОЛЯЄ “ЗОВНІШНЬОМУ” ДЖЕРЕЛУ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ВПЛИВАТИ НА ЛЮДИНУ І КЕРУВАТИ НЕЮ!

ЦЕЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЖАХ СТАВИТЬ КІНЕЦЬ СВОБІДНІЙ ВОЛІ І ПРИДУШУЄ БУДЬ-ЯКИЙ КОНТРОЛЬ НАД САМИМ СОБОЮ, ВКЛЮЧАЮЧИ КОНТРОЛЬ НАД ДУМКАМИ І РУХАМИ! ЛЮДИНА СТАЄ ЯК МАРІОНЕТКА, ЗОМБІ, І ЇЇ РУХАМИ, ЕМОЦІЯМИ, ПОЧУТТЯМИ … УПРАВЛЯЮТЬ ЗЗОВНІ! І враховуючи дуже чутливі області, куди вміщено цей пристрій (нейрони в мозку або нерви), видалення цього імплантанта буде дуже небезпечним, і вимагатиме складної операції, і може мати незворотні наслідки! Отже, ЛЮДИНА НІКОЛИ НЕ ЗМОЖЕ САМОСТІЙНО ВИДАЛИТИ ЦЕЙ імплантант. Це тепер називається “ТЕХНІЧНИЙ КОНТРОЛЬ” НАД ЛЮДИНОЮ.

Останнім часом в цих огидних експериментах, в якості піддослідних кроликів, використовувалися пацієнти-добровольці з хворобою Паркінсона. І все це, звичайно, було зроблено під приводом “гуманізму” з метою “вилікувати цих пацієнтів” або “поліпшити їхнє повсякденне життя” … Не забувайте, що DARPA є військовою організацією Міністерства оборони; тому ці проекти не спрямовані на гуманізм або на благо людей, як ми могли б наївно припускати під впливом їх пропаганди! Спробуйте задати ці слова (Brain Machine Interface Program) в пошукову систему, і Ви знайдете веб-сайти про цю жахливу програму.

Вже існують й інші нейронні і мозкові чіпи. Давайте пригадаємо, наприклад, систему Braingate, розроблену компанією Cyberkinetics (пор. http://www.cyberkineticsinc.com/), або дуже небезпечний чіп MMEA (Multiple Micro Electrode Array – див. http://philadelphians.50megs.com/MMEA.html).

Ці гіпер-небезпечні мозкові чіпи, за допомогою яких можна керувати поведінкою, емоціями, почуттями, і навіть діями імплантованих людей, тепер підступно представляються як щось банальне, і пропагуються в засобах масової інформації як метод “лікування” чи засіб для придбання різних переваг або навіть “нових здібностей”, таких як, наприклад, телепатія (див. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1210750/The-telepathy-chip-lets-control-computers-using-power-thought.html). Це є відродженням нацистської теорії про надлюдину (Übermensch), яку просовують трансгуманісти, божевільні вчені, які за допомогою техніки хочуть змінити себе фізично і перетворитися на «пост-людину», або ж в надлюдину, або навіть досягти «безсмертя»!

2020 РІК БУВ ВИЗНАЧЕННИЙ КРАЙНІМ ТЕРМІНОМ ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ЧІПІВ-ІМПЛАНТАНТІВ, включаючи мозкові чіпи. Серед компаній, що просувають це, є і шахрайська компанія Intel (пор. http://www.computerworld.com/s/article/print/9141180/Intel_Chips_in_brains_will_control_computers_by_2020?taxonomyName=Development&taxonomyId=11)! Їх методи відомі: спробувати спокусити наївних людей, показавши їм тільки практичність і зручності мозкових чіпів, “забуваючи” при цьому сказати їм про небезпечні і жорстокі аспекти цих чіпів. У нас залишається тільки кілька років, щоб реагувати і уникнути найгіршого!

Тим, хто хоче дізнатися більше про “brain machine interface program” і про чіпи MMEA, рекомендуємо цей файл, підтверджений документальними матеріалами (містить 4 частини): http://www.angelfire.com/d20/philadelphians/MMEA.html

Чіп в мозку, який зробить тебе рабом, і який ти вже не зможеш видалити … Хочеш?

Як працюють мозкові чіпи 


Загальний принцип досить простий: людина піддається нейрохірургічній операції (складна і делікатна операція). Під час операції людині імплантують чіп в кору і в поверхню мозку. Чіп містить безліч мікроелектродів. Цей чіп зазвичай квадратний, всього лише кілька міліметрів завширшки. Він поміщений в мозок, і містить ряд міні-”шипів”, які вставлені в кору мозку (див. нижче).







З цього чіпа виходить електричний провід, і він приєднаний до бездротового приймача-передавача (Wi-Fi або Bluetooth). Дивись ілюстрацію нижче.

Мозковий чіп: клейно в чолі

Приймач встановлений в черепі з обох сторін (зсередини, А ТАКОЖ зовні черепа). Він посилає накази зсередини – у формі хвиль – А ТАКОЖ ОТРИМУЄ НАКАЗИ ЗЗОВНІ – отже, працює двонапрямлено. Маленьке зауваження: “бездротові” системи шкідливі для здоров’я, це стосується особливо систем Wi-Fi і Bluetooth (див. наприклад: http://www.next-up.org/France/Wifi.php # 1).


Імплантована людина може зі свого мозку посилати накази: чіп реєструє наказ і через дріт посилає його до приймача-передавача, який тоді передає хвилі, спрямовані назовні. АЛЕ ЗОВНІШНІЙ СВІТ ТАКОЖ МОЖЕ НАДСИЛАТИ ХВИЛІ ДО ПРИЙМАЧА-ПЕРЕДАВАЧА (ТРАНСИВЕРА). ЦІ ХВИЛІ ТОДІ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ПРОВІД ДОХОДЯТЬ ДО ЧІПА, РОЗТАШОВАНОГО У МОЗКУ, І АКТИВУЮТЬ ЦЕЙ ЧІП! ЦЕ ДОЗВОЛЯЄ НАДСИЛАТИ ІНФОРМАЦІЇ, ЯКІ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД МІСЦЯ РОЗТАШУВАННЯ ІМПЛАНТОВАНОГО ЧІПА, МОЖУТЬ ВИКЛИКАТИ ПРИСТУПИ, РІЗНІ РУХИ, ВІЗУАЛЬНІ АБО АУДІО ГАЛЮЦИНАЦІЇ, ЗБІЛЬШЕННЯ АБО ЗМЕНШЕННЯ ВИРОБЛЕННЯ ГОРМОНІВ, – ЩО ВПЛИВАЄ НА ПОВЕДІНКУ, – АБО НАВІТЬ АКТИВУВАТИ ЦЕНТР БОЛЮ У МОЗКУ (а це вже тортури)! А НАЙГІРШЕ те, що проти цих наказів зовні неможливо боротися! Наша воля проти них нічого не може зробити: накази прибувають і передаються в безперервному механічному та фізичному процесі, який активує людський мозок!

Незважаючи на ці жахливі небезпеки, пропаганда триває. Фактом є те, що в США існує центр, спрямований на РЕКЛАМУ НЕРВОВИХ І МОЗКОВИХ імплантантів. Він має навіть свій веб-сайт: http://sitemaker.umich.edu/cnct/home.

Можливо, Ви думаєте, що в Європі ми в безпеці, щодо цих мозкових чіпів, … але це – серйозна помилка. У ПАРИЖІ в клініці Піть’є-Сальпетрієр НА СТАДІЇ БУДІВНИЦТВА ЗНАХОДИТЬСЯ “НЕЙРОХІРУРГІЧНИЙ ІНСТИТУТ”. Окрім іншого він буде використовуватися для імплантації перших мозкових чіпів і для ВПРОВАДЖЕННЯ “BRAIN MACHINE INTERFACE PROGRAM” – порівн. http://afp.google.com/article/ALeqM5gX1qxrzy70JHDPFlwdZqyxE1ZEWw! В КІНЦІ 2008 РОКУ, МИ ДІЗНАЛИСЯ, ЩО В РІЗНИХ ЛІКАРНЯХ ФРАНЦІЇ з так званих “медичних” причин БУВ ІМПЛАНТОВАННИЙ МОЗГОВИЙ ЧІП 16 ПАЦІЄНТАМ з обсесивно-компульсивними розладами (ср. https://secure.gn.apc.org/members/www.bilderberg .org/phpBB2/viewtopic.php? p = 9436)!

Нарешті, ті, хто все ще вважають, що ця важлива річ, про яку ми тут говоримо, є тільки “фантастикою” або “конспіративною теорією”, повинні відкрити свої очі. Режисер Аарон Руссо в одному інтерв’ю визнав, що з розмови з Ніколасом Рокфеллером (член глобальної “еліти”) дізнався, що кінцевою метою цієї “еліти” є те, щоб глобальне населення було повністю кероване, очіповане, а також зменшене на 50% (см. http://www.prisonplanet.com/articles/january2007/290107rockefellergoal.htm)! Це – дуже серйозне попередження, яким не можна нехтувати.

Однак, якщо це попередження все ще не досить зрозуміле, то пропонуємо цитату Хосе Дельгадо, – божевільного вченого на подобі Франкенштейна і Менгеля, – який розробив мозковий чіп для людей під назвою “stimoceiver”- імплантабельний пристрій, який використовується для прямої комунікації з мозком:

“Ми потребуємо програму психохірургіі для політичного контролю нашого суспільства. МЕТА – ФІЗИЧНИЙ КОНТРОЛЬ СВІДОМОСТІ. ВСІ, ХТО ВІДХИЛЯЮТЬСЯ ВІД ДАНОЇ НОРМИ, МОЖУТЬ БУТИ ЗНІВЕЧЕНІ ХІРУРГІЧНИМ ШЛЯХОМ. …. Людина може думати, що найважливіша дійсність – це її власне існування, але це – тільки її особиста точка зору. У цьому немає історичного обґрунтування. ЛЮДИНА НЕ МАЄ ПРАВА РОЗВИВАТИ СВОЄ ВЛАСНЕ МИСЛЕННЯ. Цей вид ліберальної орієнтації має велику привабливість. МИ ПОВИННІ ЕЛЕКТРОННИМ СПОСОБОМ КЕРУВАТИ ЛЮДСЬКИМ МОЗКОМ. КОЛИ-НЕБУДЬ АРМІЯМИ І ГЕНЕРАЛАМИ БУДЕ КЕРУВАТИ ЕЛЕКТРИЧНА СТИМУЛЯЦІЯ МОЗКУ. ”

Це цитати з висловлювань доктора Хосе Дельгадо, які вийшли в журналі Congressional Record (No. 262E, Vol. 118) 24 лютого 1974 року. Демонічними цілями, в яких він тут відкрито зізнається, є: управління свідомістю людини і обмеження народжуваності.

Треба також зазначити, що Хосе Дельгадо є автором книги під назвою «Фізичний контроль над розумом: шлях до психоцивілізованного суспільства» (див. посилання на джерела у Розділі 10). У цій книзі Дельгадо поділився своїми результатами стосовно ефективності роботи мозкових чіпів у тварин, а також … і в людях! Дельгадо пише, що тотальний біологічний контроль над людьми можливий, що людина нездатна протистояти наказам, посланим до мозкового чіпа (навіть якщо волею вона цього хоче!), і що через мозкові чіпи нею можна управляти як маріонеткою. Це дослідження Дельгадо провів більше ніж 40 років тому, і, на жаль, воно надихнуло наступні покоління божевільних вчених.

Крім того, зауважимо, що Дельгадо мав явну причетність до диктатури відтоді, коли він служив іспанському диктатору Франко (пор. http://fr.wikipedia.org/wiki/Jose_Delgado).

Доктор Хосе Дельгадо вживлював людям імплантанти в мозок
вже більше ніж 40 років тому …



Чіпування людей проти їх волі і катування на відстані 



Почали з’являтися перші звіти про чіпування людей без їхнього відома і проти їх волі. У деяких випадках мова йшла навіть про мозкові чіпи!

Відомий, наприклад, випадок Джеймса Уолберта, американського громадянина міста Уічіта (Канзас), якому потай і проти його волі був імплантований чіп у мозок, і який потім виграв судовий процес в США. Ця людина піддавалася тортурам здалеку через імплантанти RFID (таким чином, ці чіпи використовувалися як ЗБРОЯ!), йому посилали електричні шоки та електронні тони.

Медичні висновки про чіпування Уолберта були надані суду.

30 грудня 2008 Суд округу Седжвік, штат Канзас, вирішив на користь Уолберта і видав першу у своєму роді постанову захисту. Незважаючи на цю постанову захисту, боягузливі анонімні мародери продовжували докучати Уолберту і через імплантанти його здалека мучити!

Але випадок Джеймса Уолберта не поодинокий! Тисячі громадян включаючи жінок, безневинних дітей і чоловіків, є таємно переслідувані через цей чіп-імплантант! А що ще гірше: деякі лікарі, психологи і дантисти взяли участь у цьому злочині проти людства, таємно впроваджуючи імплантанти людям (чоловікам, жінкам і дітям), наприклад, під час операцій або стоматологічних втручань, використовуючи анестезію.

Більш детальну інформацію можна знайти на веб-сторінках Examiner.com (див. http://www.examiner.com/), і також у серйозній статті, яка складається з 4 частин – ось їх веб-адреси:






Дебора Дюпре, американська журналістка і захисниця прав людини є однією з тих, які засудили знущання над людьми-невільниками цієї системи”. Більше інформацій з цієї теми знайдете на: http://www.deborahdupre.com/targetedindividuals.html.

Особливо хотів би підкреслити одну річ: ІМПЛАНТОВАНІ ЧІПИ (ВКЛЮЧАЮЧИ МОЗКОВІ ЧІПИ) Є ТОЧКОЮ НЕПОВЕРНЕННЯ ДЛЯ НАШОГО СУСПІЛЬСТВА, ТАК САМО ЯК І ІНШІ МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ МИСЛЕННЯ І ПОВЕДІНКИ ЛЮДИНИ. ПОВНИЙ БІОЛОГІЧНИЙ КОНТРОЛЬ, ЯКИЙ ВОНИ ДОПУСКАЮТЬ, І ПОВ’ЯЗАНІ З НИМ МУКИ, ДЕ-ФАКТО НИЩАТЬ БУДЬ-ЯКУ МОЖЛИВІСТЬ ДЕМОКРАТІЇ.

Незважаючи на те, що цей вид злочину проти людства загальновідомий і задокументований, оприлюднювати його в ЗМІ та в будь-який спосіб інформувати про нього забороняється. Таким чином, очевидно, що тільки за допомогою реакції НАСЕЛЕННЯ можна досягти заборони цієї злочинної системи.

Тепер, давайте продеталізуємо небезпеки підшкірних мікрочіпів для людей …

Чіпи-імплантанти є точкою неповернення, що гарантує тоталітарне майбутнє …


Продовження далі: Реальні небезпеки підшкірного мікрочіпа (ч.4)