Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 12 березня 2014 р.

Аюрведична «медицина» – дія демонічних сил

Аюрведична медицина входить до складу медицини Нью Ейдж (New Age), основним принципом якої є «холістичне», тобто цілісне лікування (тіло, душу і дух). Це є духовне лікування зосереджене на загальне відчуття благополуччя, а не на запобіганні чи лікуванні пацієнта. 

Аюрведична медицина побудована на конкретних індійських філософських принципах, спрямованих на підтримку балансу людини. Аюрведа опутана складною, важкою для розуміння термінологією та являє собою релігійну систему. Вона не має наукового підґрунтя так як і Рейкі, гомеопатія чи інші форми альтернативної медицини. 

Правдива медицина основана на фізичних законах

Існує два види медицини: традиційна ( наукова ) та нетрадиційна (1)  або альтернативна. Для християн є дозволена традиційна медицина , альтернативна - ні. Як може християнин розпізнати традиційну медицину від нетрадиційної або псевдо-медицини? Чому християнам не дозволена альтернативна медицина?

Традиційна медицина є основана на фізичних законах: хімії, фізики , біології, генетиці, психології. Тому дії ліків, які використовуються в традиційному лікуванні, можна пояснити , дослідити і передбачити. Тут все є прозоро! Оскільки, тіло людини підлягає фізичним законам, його потрібно лікувати згідно фізичних законів. Медицина є також обмежена, вона не може лікувати духовні проблеми.

Яка суть східної медицини Китаю, Індії та Японії? Вона основана на філософії та релігійній системі того чи іншого народу. Тобто вона включає інше бачення на людину, світ, природу тощо. Сьогодні широко відомі такі методи лікування як лікування енергіями, чакри, акупунктура… Ці методи вимагаютьвіру, а не раціональне підґрунтя.

Християнський погляд на аюрведичну медицину 

Для християн є недопустимо використовувати аюрведичні препарати, оскільки:

  • Вона не має наукового підґрунтя
  • Вона не діє на принципах фізичних законів
  • Вона «лікує» духовно. Тут є найбільша загроза – дія демонічних сил на душу людини.

Фармацевтичні фірми аюрведи : «Рlethico», Аюрведа Дніпро


(1) нетрадиційну «медицину» не можна називати словом «медицина», бо медицина розуміється людьми, як щось, що лікує. А нетрадиційна медицина не є жодною медициною, бо не лікує , а лише калічить людей!