Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 9 березня 2014 р.

Для чого читати Біблію?



Тому що в ній знаходиться вічна актуальна правда

Бо кожне тіло, як трава, і вся його слава, немов цвіт трави: трава всохла і цвіт опав, - а слово Господнє повік перебуває. Оце ж воно і є, оте слово, що було вам благовістоване.
                                                                                   (1 Пет. 1:24-25)

Бо Господнє слово праве, і  всяке діло Його – вірне.     
                                                                                                       (Пс33:4)


Тому що це є слово натхнене Богом

Все Писання – надихненне Богом і корисне, щоб навчати, докоряти, направляти, виховати у справедливості.
                                                                                                      (1 Тим.3:16)

І маємо ще сильніше пророче слово. Ви добре робите, вважаючи на Нього як на світильник, який світить у темнім місті, аж поки начне розвиднятися, і рання зоря зійде в серцях ваших. А насамперед знайте, що ніяке в Письмі пророцтво не припускає особистого тлумачення. Бо ніколи пророцтво не було проголошене з волі людини, лише, ведені Святим  Духом, промовляли святі люди від Бога
                                                                                                      (2 Пет.1:19-21)
Тому що Господь Ісус сказав

Написано: Чоловік житиме не самим хлібом, а кожним словом, що виходить з уст Божих.
                                                                                                      (Мт. 4:4)

Істинно, істинно говорю вам: Хто слухає моє слово і у Того вірує, хто послав мене, - живе життям вічним, і на суд не приходить, бо від смерті перейшов у життя.
                                                                                                       (Ів.5:24)

Я світло світу. Хто йде за мною, не блукатиме у темряві, а матиме світло життя…Коли ви перебуватимете в моїм слові, ви дійсно будете учнями моїми і спізнаєте правду і правда  визволить вас. Кажу вам: кожний хто гріх чинить, - гріха невільник… Тож коли Син вас визволить, то справді станете вільні.
                                                                                                       (Ів.8:12.31-32.34.36)
Небо і земля пройдуть, слова ж мої не пройдуть.
                                                                                                       (Мр.13:31)

Тому що вказує на дорогу до  вічного життя

І вже з малку знаєш Святе Письмо, яке вірою у Христа Ісуса може тобі дати мудрість на спасіння.
                                                                                                       (2 Тим.3:15)
Коли приймаємо свідоцтво людське, то свідоцтво Боже більше. Таке бо свідоцтво Боже, що Він нам свідчить про Сина свого. Хто вірує в Сина Божого, той має в собі це свідоцтво. Хто не вірує в Бога, той не правдомовним його робить, бо він не вірить свідоцтву, яким Бог свідчить про Сина свого. І ось це свідоцтво: Бог дав нам життя вічне, і це життя – у його Сині. Хто має Сина той життя має; хто ж Сина Божого не має, той життя не має.

(1 Ів.5:9-12)
Бог бо так полюбив світ, що Сина свого Єдинородного дав, щоб кожний, хто в Нього вірує не загинув, але жив життям вічним. Бо не послав Бог у світ Сина світ засудити, лише ним – світ спасти. Хто вірує в Нього, не буде засуджений, хто не вірує, - той уже засуджений, бо не увірував  в ім’я Єдинородного Сина Божого. 
                                                                                                         (Ів. 3:16-18)

Тому що на її сторінках знаходимо:

Прощення:

Йому (Ісусу Христу) свідчать усі пророки, що кожен, хто вірує в нього, через Його ім’я одержує відпущення гріхів.
                                                                                                         (Ді. 10:43)

Божу любов
Цим виявилася до нас любов Божа, що Бог свого Єдинородного Сина послав у світ, щоб ми жили через нього. Любов же полягає не в тому, що ми полюбили Бога, а що він полюбив нас і послав Сина свого – примирення за гріхи наші.
                                                                                                        (1 Ів. 4:9-10)

З цього ми спізнали любов, бо Він за нас поклав свою душу; і ми також повинні за братів душі класти.
                                                                                                       (1 Ів. 3:16)

Мир
Глибокий мир тим, що закон твій люблять.
                                                                                                       (Пс. 119:165)

Тож помирися з ним, зроби угоду, і твоє щастя повернеться до тебе! Прийми з уст Його науку. Вклади його слова собі до серця.
                                                                                                       (Йов 22: 21-22)
Впевнену надію
Я вам писав це, щоб ви знали, що маєте життя вічне, - ви, що віруєте в ім’я Сина Божого.
                                                                                                        (1 Ів. 5:13)

Чистоту
Як юнак берегтиме чистою свою дорогу? Пильнуючи її за твоїм словом.
                                                                                                         (Пс. 119:9)

Орієнтир
Слово Твоє – світильник перед ногами в мене, світло на моїй стежці.
                                                                                                        (Пс. 119:105)

Радість
Слово Твоє було радістю для мене і веселощами мого серця.
                                                                                                        (Єр. 15:16)

Обітниці
Справді ж блаженні ті, що слухають Боже слово і його зберігають.
                                                                                                        (Лк. 11:28)

Нехай книга цього закону ніколи від твоїх уст не віддалиться, розважатимеш над нею день і ніч, щоб пильно виконати все, що в ній написано; тоді бо матимеш успіх у твоїх справах і тоді буде тобі щастити.
                                                                                                        (Іс. Н. 1:8)