Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 9 грудня 2014 р.

ЩО ЗМІНИТЬ СИТУАЦІЮ В НАШІЙ КРАЇНІ?


Відповідь є одна - глибоке покаяння народу. Війна це наші гріхи нас б’ють як Божий бич. Ми жили без Бога, ми підтримували корупційну систему, ми не боролися з явищами алкоголізму та наркоманії, подружні зради та аборти, проституція і розпуста, окультизм (магія, віщування, забобони, амулети,...), гей-паради, торгівля дітьми, культ поганства і  сатанізму тощо.

Погляньмо як живе Українська молодь? Як живуть сьогодні християни і християнські Церкви? Риба гниє від голови, так і суспільство гниє від родини і Церкви.

Вина Церкви є в тому, що не вела людей до покаяння та навернення. Не змогли передати живого Ісуса, бо багато із служителів не були свідками Христа, а радше бізнесменами чи політиками. Церква не виховала правдивих і жертовних християнських політиків, спеціалістів та робітників. Тепер нарікаємо усі на наше життя. А де ми візьмемо цих мудрих мужів віри? Думаю, що таких собі треба вимолити у Бога.
Чи на це ми спосібні? Сьогодні прийшли до влади олігархи, які грають політичну ігру, а народ залишиться як завжди не почутий та зі своїми бідами.




Україну не врятує ніхто - тільки ІСУС,
але Він це не може зробити без нас.
Він хоче заволодіти нашим серцем і коли це станеться,
ця чорна хмара відійде від наших осель. Отож не бійся відкритися в покаянні перед Ісусом! Він наш Спаситель! Він нам допоможе!