Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Свято Христа Царя

«Він (Отець) вирвав нас із влади тьми й переніс у царство свого улюбленого Сина, в якому ми маємо відкуплення, прощення гріхів (Лист ап. Павла до Колосян 1,13-14)».
Ісус є правдивий Цар і Володар. Його царство триватиме повіки. У ньому пануватиме те, за чим у душі так прагне кожна людина: правдиве щастя, любов, правда і внутрішня свобода. Боже царство є там, де є Ісус. Якщо ми дали місце і владу Ісусові у своєму житті, тоді Боже Царство вже є присутнє у нашому серці.
До Божого царство є лиш один ключ з двома відтінками: віра і покаяння. Віра – це визнання Ісуса як свого Бога і Спасителя та прийняття Його до своє життя. Покаяння – це коли ми зійдемо з дорого Божих Заповідей і через покаяння знову повертаємося під владу Ісуса Христа.


Важливим є поставити собі питання: Приналежу я до Ісусового Царства? Чи є Він моїм Царем і Господом? Ісус є гідний довіри, Йому можу довіритись та вилити перед ним своє серце. Він мене зрозуміє, простить, очистить, визволить, допоможе, охоронить та дасть силу жити новим – Божим життям.