Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 10 червня 2018 р.

Іслам - релігія насильства і політична система


Сьогодні в Західній Європі та Америці іслам представляється як релігія миру і толерантності. Однак це є брехня! Першим, хто це пропагував, був док. Едвард Сайд (1935-2003). Про це свідчать також колишні мусульмани. Таке твердження безумовно суперечить доктрині самого Корану про джихад (священну війну). Існують мирні мусульмани (не практикуючі або ті, які скривають своє правдиве лице), але не існує мирного ісламу. Щоб детальніше вияснити ці питання поглянемо на історію та навчання ісламу. 

Історія виникнення ісламу 


Іслам зродився в 7 столітті після Христа. Його засновником являється Мухаммед (570-633), який жив у місті Мекка (Аравія). Одного разу (610 р.) йому з’явився нібито архангел Гавриїл і передав йому істине навчання Аллаха. Під час т.зв. об’явлень Мухаммед чув різні голоса, падав у конвульсії, пінився та його сильно боліла голова. 

Про те, що він є вибраний Аллахом, його переконала його дружина. Після трьох років він розпочав проповідувати нове вчення серед мешканців Мекки. Мешканці Мекки прогнали його геть і він втік у сусіднє містечко Медина, де, завдяки військовій силі, захопив міську владу. Згодом, послідовники Мухаммед вістрям меча поширили іслам по всьому арабському світі. Ось так зродився іслам. На даний час іслам вважається другою по кількості релігією в світі. 

Чи Аллах і християнський Бог є одним і тим самим? 


Ні! Християни вірять в Триєдиного Бога - Отця, Сина і Святого Духа, а мусульмани в язичницького "бога" місяця. Твердити, що християни і мусульмани по суті вірять в одного і того ж Бога - це є єресь. З цим навіть самі мусульмани не є згідні. Однак християнам ліберальні та єретичні єпископи і теологи цю ідею постійно нав'язують. 

Псевдопапа Франциск 6 вересня 2015 року проголосив ліквідаційну програму християнства та європейської цивілізації. Він вимагає, щоб по всій Європі на кожну парафію, в кожен монастир і на кожне прочанське місце була прийнята т.зв. мусульманська сім'я. Це зрада віри і некомпетентне втручання в суверенітет окремих європейських держав. Плодом «милосердя» Франциска має стати широкомасштабна ісламізація Європи через самогубних католиків. 

На Соборі в Константинополі ще у 1180 р. була прийнята теза, яка проголошує, що Аллах не є Богом Біблії. Собор постановив, що всі мусульмани, які хотіли б прийняти християнську віру, повинні перед прийняттям Тайни Хрещення провести обряд відречення від Аллаха і його пророка Мухаммеда. 

Апологетами християнської віри проти ісламу на Сході були, наприклад, св. Іван Дамаскин, Вартоломей з Едеси, Геннадій, Патріарх Константинопольський; на Заході – св. Тома Аквінський, Петро, аббат з Клюні, Раймунд Люллій, домініканський монах Річард, Хуан де Торквемада. 

Якщо б між мусульманами і християнами була духовна єдність, то в Корані не було б дано наказу, щоб мусульмани вбивали іновірців, а передусім «людей Союзу», тобто євреїв і християн. Тому Бог християн та ісламський Аллах – це дві діаметрально протилежні істоти. 

Біблія свідчить: «Хто не має Сина, той не має і Отця». Тому істинні католики і православні ніколи не ототожнюють християнського Бога Отця з Аллахом, який вимагає кривавого винищення всіх християн. Зокрема, їм ритуально відрізують голови, а при цьому моляться Аллаху. Це нагадує людські жертвоприношення в поганстві. 

Сучасні єретики з т.зв. духом екуменізму і міжрелігійного діалогу обманюють простих віруючих т.зв. молитвами за мир і різними жестами. Іван Павло II цілує Коран і молиться з поганами, які «приносять жертви демонам» (1 Кор. 10,20). Франциск Бергольйо цілує мусульманам ноги у Великий Четвер. 

Ісламізація Європи, закон шаріату та джихад 

Візантійський Католицький Патріархах на своєму сайті розмістив документ під назвою "Шукай правду! 16 частина: Християнство та іслам", в якому у світлі Біблії та історії подає точне і зрозуміле пояснення, що таке іслам та які його справжні цілі. Подаємо повний текст: 

"Останнім часом проходить масова ісламізація Європи, яку просувають США разом з Ватиканом. Потік біженців фінансово підтримують в основному США та Німеччина. Те, що ми бачимо в сьогоднішніх новинах – це щось, що має 1400-річну історію, тобто нічого нового. Це третє вторгнення мусульман в Європу. Перше відбулося в 711 році, друге – в 1453 році, а третє – сьогодні. Ісламський світ провів проти класичної цивілізації 548 битв. Протягом останніх 9 років свого життя Мухаммед в середньому кожні 6 тижнів проводив хоча б один джихад або битву. В ході цих битв один мільйон європейців було взято в рабство. Після падіння Константинополя іслам перемістився в Східну Європу. 

Мухаммед проповідував релігію ісламу протягом 13 років і за цей час іслам прийняло всього 150 арабів. Потім він переїхав з Мекки в Медіну і став політиком та джихадистом. Коли Мухаммед помер, то кожен араб в Аравії вже був мусульманином. Проповідування релігії ісламу було неефективним, але повний успіх приніс йому політичний процес джихаду. Скрізь, де пройшов джихад, автентична культура була повністю зруйнована. Туреччина, Північна Африка, Єгипет, Ірак і Сирія – всі ці землі раніше були християнськими, в Афганістані був поширений буддизм, а в Пакистані – індуїзм… 

Весь іслам, по суті, базується на Корані і науці Мухаммеда. Існують два Корани: оригінальний – мекканський Коран, який є «мирним», і пізній – мединський Коран, сповнений джихаду. Прикладом є вірш з первинного Корану: «У вас є своя власна релігія, а я маю свою». Цей толерантний вірш пізніше (в Мединському Корані) був доповнений: «Я вселю жах в серця кафірів (немусульман), відрубуйте їм голови і відрубуйте їм навіть кінчики пальців». Питання в тому, який із цих Коранів справжній? Який актуальний? Перший вірш або другий? За принципом аброгації (заміни старого закону новим), новіший має більшу вагу і більше значення, але і той перший діє. 

«Біблією» ісламу є не тільки Коран, але й три основні книги Мухаммеда – трилогія: хадіси (традиція пророка Мухаммеда), сунна (біографія і вискази) і Коран. Цікаво, що вся доктрина ісламу в значній мірі говорить про Мухаммеда (86%) і лише трохи про Аллаха (14%). 

Чим саме є іслам? Це доктрина, заснована на Корані, сунні та хадісах. Мухаммед говорить: «Боріться проти кафірів, поки кожен з них не визнає, що існує тільки один бог – Аллах». Кафір – це дуже образлива і принизлива назва того, хто не є мусульманином. 

Ось чому мусульман не можна «європеїзувати». 

Коран завжди поділяє людство на віруючих (мусульман) і невіруючих (кафірів). Більша частина Корану (64%) говорить про невіруючих – кафірів. 

Іслам на все завжди має дві відповіді: погляд мирний і погляд джихаду. У мекканському (первинному) Корані джихаду присвячено 0%, а в Мединському, новітньому Корані, джихаду присвячено вже 24%. Іслам має два погляди на євреїв: позитивний і дуже негативний. Є два Мухаммеди: один – мирний і вчитель релігії, а другий – боєць і джихадист. 

Іслам – це релігія і політична система. 

Шаріат в сучасній Америці і Великобританії 


В Америці підручники повинні мати схвалення ісламських рад згідно закону шаріату. Американські роботодавці та школи часто зустрічаються з вимогами надати час і місце для ісламських молитов. Ці вимоги ґрунтуються на шаріаті. У вищих навчальних закладах під час викладання будь-якого предмету не можна критично розглядати історію і доктрину ісламу. Згідно шаріату, жодне положення в ісламі не можна критикувати. 

В аеропортах встановлюються мусульманські ванни для ніг і оплачуються за рахунок американських платників податків. Це відбувається згідно закону шаріату. А в Лондоні в конкретні години дня неможливо проїхати вулицями міста, оскільки мусульмани займають їх для проведення молитов. Ці вимоги обумовлені законами шаріату. У школах можна використовувати тільки тексти, що не суперечать ісламу – це базується на законі шаріату. Християнам заборонено розмовляти з мусульманами про християнство і роздавати християнську літературу. Це політичний результат шаріату, який враховують при розгляді судових справ британські суди. Зґвалтування – це частина ісламської доктрини в ставленні до жінок-немусульманок. У деяких англійських лікарнях під час рамадану немусульмани не мають права їсти там, де мусульмани можуть їх бачити. Підпорядкування немусульман ісламським законам ґрунтується на законі шаріату. Ісламські біженці привозять в Америку всіх своїх дружин. Американська влада це толерує, хоча багатоженство в Америці заборонено. Полігамія – це шаріат в чистому вигляді. 

Шаріат ґрунтується на принципах, зазначених в Корані і в інших ісламських релігійних та політичних текстах. Відповідно до закону шаріату не існує свободи віросповідання, свободи мови, свободи думки, свободи творчості, свободи преси, принципу рівності людей – тобто немусульманин (кафір) ніколи не рівний мусульманину. В цьому законі немає рівності прав для жінок, немає демократії, оскільки демократія означає, що немусульманин прирівнюється до мусульманина. Євреї і християни є «зіммі» – громадянами третього сорту. 

Уряди різних країн повинні керуватися законами шаріату. На відміну від звичайного права, шаріат не повинен тлумачитися, його не можна міняти. У ньому немає золотого правила: «Ставтеся до інших людей так, як хочете, щоб вони ставилися до вас». 
Три погляди на іслам 

На іслам можна дивитися трьома способами. Якщо вірите, що Мухаммед – пророк Аллаха, то ви віруючий. Якщо не вірите, то ви невіруючий. Третій погляд мають ті, які вважають, що Мухаммед не був пророком, але симпатизують ісламу, хоча не мають про нього реальних знань. Наведемо приклад цих трьох поглядів: в Медіні Мухаммед зі своєю 12-річною дружиною цілий день сиділи і спостерігали за тим, як шаблями відрубують голови 800 євреям. Їх обезголовили за те, що вони сказали, що Мухаммед – не пророк Аллаха. 

Апологети ісламу, які ніколи не читали жодного з основних текстів ісламу, підтримують іслам і сугестивно говорять про іслам тільки позитивно. Якщо ознайомитеся з законами шаріату, то зрозумієте суть ісламу. Шаріат – це всього лиш зібрання і розширення Корану та Сунни. 

о8.0 Відречення від ісламу 

о8.1 «Коли людина, яка досягла статевої зрілості і перебуває при здоровому глузді, добровільно відрікається від ісламу (стане християнином), вона заслуговує на те, щоб бути вбитою». Те, що відступники повинні бути вбиті, також написано в хадісі, який описує те, що робив і говорив Мухаммед. 

о9.0 Джихад 

Джихад – це війна проти кафірів з метою встановлення законів шаріату. Коран 2:216: «Вам наказано воювати, хоч це вам неприємно. Можливо, вам неприємно те, що є благом для вас». 

Побиття дружини: Коран 4:34: «…А тих жінок, непокори яких ви побоюєтеся, застерігайте, відсилайте з подружнього ложа і бийте. Якщо після цього вони стануть покірні вам, не робіть нічого понад те». 

Покарання за подружню зраду: о12.6: «Якщо покарання полягає в каменуванні, їх потрібно закидати камінням, незалежно від погоди або від того, чи вони хворі. Вагітну жінку не побивають камінням до тих пір, поки вона не народить і не вигодує дитину». 

о5.4: «Не існує покарання за вбивство тих, які відреклися від ісламу (стали християнами), розбійників або визнаних винними в подружній зраді». 

Мухаммед сказав: «Унаіс, зустрінься віч-на-віч з дружиною цього чоловіка і якщо вона визнає вчинення подружньої невірності, побий її камінням на смерть» (Бухарі 3,38,508). «В п’ятницю Алі побив жінку камінням на смерть і сказав: “Я покарав її так, як зробив би Мухаммед”» (Бухарі 8,82,803). 

m6.10: «Для вільного чоловіка вважається незаконним мати більше чотирьох дружин». 

Наречені-діти: Мухаммед, у 51-річному віці посватався до Аїші, якій було 6 років. Укладення шлюбу з дитиною – це сунна. «Коли Мухаммед просив Абу Бакра руки Аїші, Абу відповів: “Але я твій брат”. Мухаммед сказав: “Ти мені брат тільки в релігії Аллаха і його книги, так що за законом мені можна одружитися з нею”» (Бухарі 7,62,18). 

Кафір, тобто немусульманин, – це найбільш образливе слово на будь-якій мові. Коран говорить, що кафірів можна обманювати, висміювати, катувати і навіть робити з ними ще щось гірше. Мусульманин зобов’язаний ненавидіти те, що ненавидить Аллах, і любити те, що Аллах любить. Аллах ненавидить кафірів. Тому мусульманин повинен поводити себе відповідно. «Не дозволено давати милостиню кафірам» (Н 8.24). «Коли ви зустрічаєтеся з кафірами на полі бою, то відрубуйте їм голови …» (Коран 47:4). «Кафіри будуть прокляті, і де б їх не знайшли, їх будуть ловити і вбивати. Така була постанова Аллаха і не знайдеш зміни в дорогах Аллаха» (Коран 33:60). 


Кафіри і люди Писання 


Мусульмани кажуть християнам і євреям, що вони – «люди Писання» і брати по вірі Авраамовій, але в ісламі людина вважається «християнином» тільки тоді, коли заперечує суть християнства, тобто вірить, що Христос був пророком Аллаха, що не був розп’ятий і не воскрес. Згідно ісламу, щоб бути справжнім юдеєм, людина повинна вірити, що Мухаммед – останній в лінії єврейських пророків. 

Іслам говорить, що християни і євреї – брати з мусульманами, тому що мають спільного батька Авраама і нібито загального Авраамового Бога. Якби християни були їм братами, мусульмани б не відрізали їм голови, як 100 років тому у Вірменії. Мільйонам християн там відтяли голови і зібрали цілі гори голів цих мучеників. І це не єдиний випадок в історії. Братів принаймні потрібно толерувати, а не розпалювати до них ненависть, щоб фізично їх нищити як найбільших злочинців. Але Коран стверджує, що мусульманин повинен ненавидіти того, кого ненавидить Аллах. А Аллах нібито ненавидить людей «союзу», тобто юдеїв і християн, а тому їх повинен ненавидіти і кожен мусульманин. Бог Авраама і Аллах мусульман не є тим самим Богом. Одним богом його називають тільки християнські відступники, – теологи і єретичні єпископи, – які не знають найосновніших правд християнської віри. 

Коран 9:29: «Боріться з тими, хто не вірує в Аллаха… поки вони не підкоряться і не стануть власноруч платити данину, залишаючись приниженими». 

Мусульмани моляться п’ять разів на день і завжди повторюють Коран 1: «(щоб я не йшов) шляхом тих, на кого впав твій гнів (юдеїв), і шляхом заблукалих (християн)». 

(Муслім 0031) Мухаммед: «Мені було наказано вести війну з людством, поки люди не визнають, що немає бога крім Аллаха, поки вони не повірять, що я його пророк…». 

(Бухарі 4,52,142) Мухаммед: «…подорож протягом дня або ночі в джихаді вартує більше, ніж вся земля і все, що на ній». 

Коран 9:29: «Боріться з тими, хто не вірує в Аллаха…». 

Строфи джихаду на 24% складаються з пізнього, політичного Корану. 

Сльози джихаду: за останні 1400 років іслам провів в загальній кількості 548 воєн, а плодом було 270 млн. убитих християн та інших немусульман – кафірів. 

Джихад – це вимога повного підпорядкування, і якщо кафіри не коряться добровільно, то можна застосовувати силу. Кожен зіммі повинен формально здатися на милість політичного ісламу. 

Дуалізм 


Кафіри і джихад є частиною шаріату. Шаріат містить дві збірки законів: одну для мусульман, а іншу – для кафірів. До кафірів не відносяться як до рівних, але як до представників нижчого класу – це правовий дуалізм. Таку позицію іслам займає майже до всього, що стосується кафірів. Коран 73:10: «Терпимо стався до слів кафіра і цурайся їх з гідністю». Але у другому вірші толерантність вже замінена нетерпимістю. Коран 8:12: «Я вселю жах в серця кафірів, відрубуйте їм голови і відрубуйте їм навіть кінчики пальців». У Корані так багато подібних протиріч, що в ньому ж зазначений і метод вирішення цієї проблеми – він називається аброгація (скасування або анулювання). Це означає, що пізніший запис має більшу силу, ніж попередній, хоча правдивими вважаються обидві версії. Ранній релігійний і мирний Коран з Мекки несумісний з більш пізнім, політичним Кораном з Медіни, який проповідує джихад. 

Про кафірів в ісламських державах 


З християнами та юдеями укладається формальний договір (зімма) (ред., "Договір Умара"). Таким чином, вони стають зіммі. о11.3: «Зіммі повинні підкорятися правилам ісламу». Діє джизья – подушний податок, який сплачується кожним зіммі. Їм забороняють будувати нові монастирі, храми і навіть чернечі обителі та не дозволяють відновлювати зруйновані – ні вдень, ні вночі; не можна публічно виявляти свою віру або навертати когось до неї. Вони повинні з повагою ставитися до мусульман і поступатися їм місцем, якщо вони захочуть сісти. Християни та юдеї повинні були носити спеціальний одяг. Шаріат і його ставлення до зіммі пояснює, як християнські народи Туреччини, Єгипту, Північної Африки, Лівану, Сирії, Іраку та Ефіопії стали ісламськими. За допомогою джихаду мусульмани встановили політичний контроль і закони шаріату. І тоді всі християни стали зіммі. Століття утисків, коли вони платили данину (джизью) і були людьми третього сорту, поступово змусили їх прийняти іслам. Західна цивілізація під законом шаріату не має шансів вижити. Але незважаючи на це, папа Франциск 6.09.2015 р. заявив, що християни в Європі повинні на кожну парафію, в кожен монастир і на кожне паломницьке місце прийняти групу мусульман. А папа Іван Павло II вже задовго до цього цілував Коран, який заперечує суть християнства. 

Музика, пісні і танці, музичні інструменти 


Всі публічні прояви мистецтва повинні підкоритися заборонам шаріату. Від музичних інструментів потрібно відмовитися. Флейти, струнні та інші подібні їм інструменти підлягають конфіскації. Вуха тих, хто слухає співаків, будуть в Судний день залиті свинцем. Гра на барабанах заборонена. 

У шаріаті є два принципи, що пояснюють, як треба діяти в ситуації, якщо мусульманин не може практикувати чистий іслам відповідно до закону шаріату. Існує спеціальний термін «тайсір», що означає «полегшення ноші». 

Наприклад, мусульмани зобов’язані молитися і не торкатися свинини, але у важких обставинах ці зобов’язання пом’якшуються – дозволено їсти будь-яку їжу. Якщо мусульманин не може молитися в громадському місці (у школі, на роботі або на вулиці) і в призначений час, то може молитися пізніше і в закритому приміщенні. 

Якщо заборонити закони шаріату, то жодна з потреб мусульман не ущемляється. Цим обмежиться тільки політичний іслам, але зовсім не іслам як релігія. Коли ми відмовляємо в проведенні молитов у школі, ми не обмежуємо ніяких релігійних свобод, і таким чином тільки захищаємо «громадян-кафірів» від політичних вимог ісламу. 

Іслам як релігія завжди містить політичний компонент, який потрібно забезпечувати в сфері освіти, бізнесу, охорони здоров’я. 

За останні 30 років в Європу переїхало приблизно 50 мільйонів мусульман. Було побудовано сотні мечетей, а держави, особливо Англія, Німеччина, Франція, Голландія, фінансували будівництво мечетей з державної скарбниці. У той же час в Єгипті було знищено багато старовинних храмів, які існували там понад 1000 років. Там були здійснені теракти, особливо на Різдво під час Богослужінь, при чому загинуло сотні християн. З Іраку та Ірану християни були масово депортовані (понад мільйон), а громадськість про це мовчить. З боку ООН не було ніяких санкцій, ніяких резолюцій і рекомендацій щодо обмеження прав релігійних меншин. Яка це справедливість? Причиною цього є не мусульмани, а відступницьке християнство Європи і Америки. Правовірних католиків відступницька ієрархія таврує як фундаменталістів і фанатиків та переслідує їх, в той час як мусульман ця ієрархія надзвичайно привілеює і навіть віддає їм в розпорядження свої храми. Глобалізатори, які просувають ісламізацію Європи, також просувають і пріоритет гомосексуалізму й транссексуалізму. Хіба вони не знають, що у мусульман за гомосексуалізм існує смертна кара? Їх вішають на підйомних кранах і вуличних ліхтарях. Це дивна шизофренія з боку представників ЄС і Ватикану. 
Фінансова допомога іммігрантам 

У Німеччині іммігрант має право отримувати 150 євро в тиждень (600 євро в місяць), діти до 10 років – 50 євро, до 18 років – 75 євро. У Швеції – 300 євро в тиждень на дорослого (1 200 євро в місяць) і 250 євро на кожну дитину, незалежно від віку (1000 євро на місяць). У Франції біженець має право на 230 євро в тиждень, дитина – 150 євро в тиждень. Швеція і Франція до того ж сплачують дотації на житло (від 150 до 250 євро на місяць). Таким чином, мусульманська сім’я (чоловік, дружина і троє малих дітей) за 28 днів (за місяць) абсолютно без праці отримують в Німеччині мінімально 1 800 євро, в Швеції – 5 400 євро, а в Франції – 3 640 євро. Якщо сім’я має 10 дітей, в Швеції отримує 12 400 євро в місяць, у Франції – 7 840 євро. Німеччина виплачує допомогу тільки сім’ям з дітьми, і тільки протягом 1 року, і все ж іммігранти хочуть переїжджати в Німеччину. Чому? Німеччина пропонує щось, чого немає в інших країнах: фінансову підтримку мусульманським релігійним громадам. Якщо кількість членів громади перевищує 1000 осіб, вона стає організацією, фінансованою державою, і має право на 2,5 млн. євро на рік на свою діяльність. Отже, якщо в Німеччину переселиться 1 мільйон мусульман, які розділяться на 1000 релігійних громад, і кожна отримає 2,5 млн. євро на рік, то разом отримають 2 млрд. 500 млн. на рік. Це, очевидно, жест т.зв. джизьї – релігійного податку, яким німці вже підкоряються закону шаріату і, таким чином, добровільно стають рабами ісламу. Німці, мабуть, вже втратили здоровий глузд. Це не дивно, адже з Німеччини вийшли сучасні єресі т.зв. історично-критичної теології, яка заперечує суть всього християнства і скликає прокляття як на Німеччину, так і на всі християнські народи, які приймають цю єресь. Це плід прокляття згідно Гал. 1,8-9: «Якщо хтось проповідує інше євангеліє, нехай буде проклятий!». (...) 

Повторюємо: Проблемою є не мусульмани, а відпалі християни, які не мають ні розуму, ні совісті і просувають автогеноцид свого народу і людства. (...) 

Але ви (ред., молодь України), навпаки, збережіть здоровий розум і совість. Усвідомте, яким скарбом є християнство! Замість міжрелігійного діалогу та екуменізму прагніть справжньої місії, в першу чергу, серед формальних християн! Аж потім можна би було почати місію серед мусульман. Ви, на відміну від мусульман, нікого не вбивайте, але будьте мужні, щоб за Христа і спасіння душ віддати навіть своє життя, як мученики! Якби ви врятували від вічної загибелі хоча б одну душу, це вартує того, щоб перенести навіть найважчі страждання і смерть! Будьте героями, земне життя – коротке, але вічне – безконечне!" (31.12.2015р.) 

(Взято з офіційного сайту http://vkpatriarhat.org) 

Навернений мусульманин свідчить: 

· Мухаммед мав 66 жінок, але будь-коли міг взяти собі будь-яку жінку, навіть одружену, а це сексуальна манія! 

· Одруження з 6-річною дівчинкою – це легалізація педофілії! 

· Убивство за один день 900 полонених євреїв – це кровожерливе звірство! 

· Насилувати полонених жінок, які стали його жертвами, – це колосальне збочення! 

· Наказувати своїм послідовникам робити те саме – це диктаторський тероризм! 

· Дозволяти їм брехати і обманювати – це злочинна підлість! 

· Іслам – це культ та ідеологічно-політична загарбницька система. Криваві бойні свідчать не про Бога, а про диявола!!!