Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 22 липня 2018 р.

Гендерна політика - новітня ідеологія у світі

Гендерна ідеологія обманливим способом проникла в законодавства демократичних держав. За своєю суттю вона гірша від усіх попередніх тоталітарних ідеологічних систем, тому що деформує людську психіку, чоловічу і жіночу ідентичність, роблячи з людей психічними та фізичними каліками. Вона несе в собі ознаки відкритого сатанізму. 

Суть гендерної політики - це пропаганда гомосексуалізму та інших форм сексуальних відхилень (ЛГБТ). Згідно її ідеологів людина вже не народжується хлопчиком чи дівчинкою, але народжується безстатевою і може сама собі вибрати чи змінити стать і сексуальну орієнтацію. Гендерна стать не основується на біології та генетиці людини, але на її суб'єктивних соціальних відчуттях та переживаннях, штучно сполітизованих.
Соціологи сьогодні налічують вже понад 50 різних сексуальних орієнтацій, які через антидискримінаційні закони стають в юридичному полі суспільною нормою. Це вже втрата здорового глузду! До 80-х років всі знали, що гомосексуалізм - це хвороба (психічне відхилення), яку лікували. 

Історія гендерна ідеологія почалася в США. Асоціація американських психологів в 1975 році під тиском проголосували за те, що виключають гомосексуалізм зі списку психічних хвороб сексуального відхилення. Потім у 1992 році слідувала заява ВООЗ, яка також викинула гомосексуалізм з каталогу хвороб. Після цього ідеологи і гомосексуальне лоббі розпочали справжню війну проти традиційної сімї та християнства у всіх західних країнах світу. Гендерна політика стала новою ідеологією 21 століття. З 28 країн Європейського Союзу вже 22 країни прийняли закони про одностатеві шлюби. 

Яка мета гендерної ідеології? 


Ця нелюдська ідеологія, яка стала новою філософією глобалізаційних програм, проникає у всі сфери суспільства - в законодавство, судочинство, поліцію, армію, освіту, медицину, культуру. Вона є загрозою для інституту сімї, християнства та національної безпеки кожного народу. Гендерна ідеологія - це лише ефективний інструмент в руках світової еліти, щоб побудувати нове трансгуманне суспільство без моралі, правди і Бога. Завдяки гендерній політиці світові масони поставили ставку на дві речі:

1) скорочення населення на Землі; 

2) змінити ставлення до традиційних сімейних цінностей. 

Хто стоїть за гендерною політикою? 


Гендерна ідеологія є однією з програм світової масонської еліти. Її навіть включили як одну з цілей в досягненні третього тисячоліття. Сьогодні гендерна політика стала державною програмою більшості розвинених країн світу. Ключову роль у її нав'язуванні цілим народам зіграли сильні міжнародні неурядові організації (Amnesty International, Planned Parenthood, Women’s Environment and Development Organization, Greenpeace, «Фундація Вільного Суспільства», філією якої в Україні є Міжнародний Фонд «Відродження»). За цим Фондом стоїть американський мільярдер Джордж Сорос. Метою цих міжнародних організацій та фондів є легалізація гомосексуалізму та знищення інституту сімʼї. 

Ці недержавні структури мають великий вплив на творення нових моделей поведінки і життя людей через т.зв. культурні революції. Вони увійшли в найбільші міжнародні центри влади, так, що сьогодні ООН, Рада Європи, Євро Парламент, ЮНІСЕФ, ВООЗ – всі вони стали в першу лінію просовування гендерної диктатури.

Також, конкретними воїнами тихої культурної революції є т. зв. групи тиску. Ними є експерти, що витворили нові позитивні терміни в маніпуляційних цілях, піонери нової культури, ведучі ток-шоу, будівничі згоди, соціальні інженери, борці нової етики. Всі вони представляють цілу армію інформаційної війни. 

Гендерна політика втілюється через наддержавні резолюції, конвенції (напр., Станбульська), рекомендації, декларації ЄС, РЄ та ООН. В Україні гендерну політику фінансують уряди Нідерландів, Фонди Дж. Сороса і Г.Белля