Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 13 березня 2019 р.

Боротьба зі спокусами

Бернард Шоу, відомий англійський письменник описав відношення мільйонів людей до гріха: "можу протиставитись всьому, крім спокус". Перемога над спокусами сьогодні вже не є актуальною для багатьох людей. Для них вистачає прийняти свої бажання і пристрасті, не противитись їм, бо так живуть всі і нічого страшного не стається.
Чому молодий хлопець або дівчина автоматично грішать, а не роблять собі з цього трагедії? Так, Ісус дав нам тайну покаяння, але це не означає, що ми не маємо боротись, а лише визнати свій гріх. Цього є мало, Господь хоче, щоб ми противились спокусам, а не підкорялись їм! Гріх, а особливо важкий потрібно викорінювати зі свого життя. Це не є легка праця, це є щоденна боротьба, у якій переможе той, хто воює з гріхом, падає, але знову встає. Ледачий і байдужий програє в цьому бою, бо під лежачий камінь вода не тече.
Коли хтось визнає свій гріх у молитві або на сповіді, але і в думці не має бажання змінитись, то така людина ставить під загрозу власне спасіння! Християни, яких Господь звільнив з різного роду залежностей: алкоголю, нечистоти, куріння, наркотиків, не лише каялись, а уникали будь-якої нагоди до гріха: компаній, розмов. Подолати спокуси є легше, ніж потім загоювати рани в душі. 
Якщо у тебе є проблема в боротьбі з гріхом, якщо ти легко піддаєшся спокусам, то проси допомоги в Ісуса, Який теж мав боротьбу, коли йшов на смерть, але переміг всі спокуси. І тому, хто просить в Нього про допомогу Він завжди подасть руку. "Просіть і дасться вам"