Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 29 липня 2019 р.

ЗДОРОВ'Я ТІЛА І ДУШІ

Чоловік, який дбав за своє здоров'я старався виконувати всі поради лікарів: їв лише натуральну їжу, не вживав алкоголю, пив багато води. Потім хтось йому сказав, що людина мусить пройти протягом дня 11 000 кроків, щоб бути в нормі. Він намагався і цього дотримуватись. Може не завжди, але часто йому це вдавалось.

Немає нічого поганого в тому, щоб берегти своє здоров'я і у тому, щоб пройти кілька тисяч кроків, але найважливіше - зробити один, вагомий крок - до Ісуса. Чи будемо здорові, чи хворі, і так помремо, але якщо будемо неприготовані до цього моменту, то самі оберемо собі вічність.


Твердження, що в здоровому тілі - здоровий дух, не є вірним, бо не всі, хто є спортсменами або ті, які ніколи не хворіли, можуть сказати про себе, що після смерті потраплять до неба. Спасіння залежить від одного нашого кроку, а ним є покаяння. Не тільки десь-колись, а постійно ми маємо перепрошувати Господа за свої гріхи і приймати прощення у Його ранах, які є пробиті нашими беззаконнями. "Сокрушеним серцем Бог не погордить" Пс. 51,19 і "тілесна вправа лише до дечого корисне"(1 Тим. 4, 8).

Здоров'я душі нам може дати лише Ісус Христос, а не різні техніки самодосконалості, медитації і психології. Тільки в Ісусі, а не в комусь іншому є наше спасіння і вічне життя!