Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 20 серпня 2019 р.

Зло не можна толерувати!

Людина є схильна до зла. Тому на рівні держави мусять бути справедливі закони, які захищають добро і притягують до відповідальності за скоєння злочинів. Зло мусить бути покаране! Це ключова річ! 

Сьогодні зустрічаємося з тим, що на зло мовчать або його толерують. Коли толерується зло, тоді робиться насильство над справедливістю і нищиться правда. Через це потім терпить ціла нація. Людина мусить боротися зі злом у собі і зі злом у суспільстві, а з іншої сторони боротися за правду - любити її, обороняти, пропагувати і за неї терпіти. В цьому є зміст життя.

Принцип поширення зла подібний до закону дії отрути. Необхідно збагнути, що крапля отрути може отруїти стакан води, а крапля чистої води не знешкодить стакан отрути. Зло, коли його не зупинити і не покарати, поширюється на маси як ракові метастази. Візьмемо для прикладу алкоголізм, наркоманію, злочинність, аморальність, корупцію, гендерну ідеологію з ЛГБТ відхиленнями, тощо.

Деколи наслідки зла є незворотні. Ось для прикладу: В одному акті своєї злої волі людина може розбити комп'ютер або вікно, підпалити дім або ліс, вбити людину або кількох людей, але вже потім не може це повернути назад іншим актом доброї волі. Вже сталося. Треба прийняти факт і нести наслідки. Зло має свою болючу реальність!

Найбільшим злом у світі є гріх. Він руйнує одиниці, спільноти та цілі народи. Гріх отруює людські душі та робить з них рабів злих схильностей. Він не приносить правдиве щастя, лише його ілюзію. Зла воля людини породжує ненависть, сварки, злочини, розпусту, війни і геноцид. Сила гріха криється у брехні та напівправдах.