Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 14 жовтня 2019 р.

ХТО Є МЕСІЄЮ?


Ізраїльський таксист по дорозі до аеропорту розпочав розмову з своїм пасажиром, який виявився християнином. Говорили вони про Месію і його прихід, про пророцтва Старого Завіту, які про це попереджають. Їхні погляди на це суттєво відрізнялись. Водій вірив, що Месія ще тільки прийде, а християнин пояснював йому, що вже прийшов – в особі Ісуса Христа. А сталось це згідно пророцтв книг Даниїла 9 і Ісаї 53.

Дома таксист прочитав ці дві глави Старого Завіту. Зокрема, він звернув увагу на 26 вірш, у якому говориться, що Месія мав померти перед зруйнуванням Єрусалиму! А так як місто було знищене в 70 році від Р.Х., то з цього виходило, що Месія вже прийшов. Це викликало у нього цікавість. А тому купив собі Новий Завіт і почав його читати. І дуже швидко йому стало ясно, яку благословенну Книгу він отримав.


Цей чоловік бачив і прожив під час війни багато важких моментів. Це привело до того, що він став таким затверділим, що протягом багатьох років не плакав. Але коли дійшов до закінчення Нового Завіту, то сталось те, чого він не очікував. Щось доторкнулось його серця, він почав плакати і плакав дуже довго. Аж сьогодні він зрозумів, що Бог так полюбив людей, що залишив Свого Сина помирати на хресті – за нього і за цілий світ. І так ця година сліз перемінилась на годину радості, коли він прийняв вірою, що Христос є Месією і що Він помер за його гріхи.

Від цього часу улюбленою темою розмов таксиста з пасажирами стало Христове воскресіння, як основа нашої вічної надії.

Господь виконує те, що обіцяв: відкриває Себе для ізраїльського народу, щоб ті, яких Він вибрав, а які відкинули Його, могли прийняти спасіння в Божому Сині – Ісусі Христі і отримати вічне життя.