Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середа, 16 жовтня 2019 р.

ТВІЙ ВИБІР: НЕБО ЧИ ПЕКЛО?


В розмові з християнином один старший чоловік сказав:"Християнство - дуже радикальна віра. Або людина є спасенною, або є засудженою." Це справді короткий і ясний висновок, який підтверджений Богом в Євангелії, наприклад, Мат. 25 та інших місцях Божого слова.

Згідно вчення Біблії існує дві групи людей:
одні спасенні, а інші засуджені.

Коли Христос прийде судити живих і мертвих, то одні підуть до неба, а інші до пекла. Не існує третього місця і третьої категорії людей.
Але не Бог готує людині пекло, не Бог є жорстоким, це ми є затверділими щодо Божої ласки, ми самі вибираємо собі пекло своїм життям і відношенням, а точніше байдужістю, до Христа.

Ісус сказав:"Я є Дорога" і якщо ми будемо йти в цьому напрямку, то прийдемо до неба. Незважаючи на всі наші гріхи, навіть ті, про які нам соромно згадувати, ті, за які нас болить душа, Господь хоче нас спасти. Для цього потрібно лише одне – віддати свій гріх Спасителеві і прийняти Його прощення, але цей простий крок є одночасно дуже важким для багатьох людей. Хтось не може повірити, що Бог готовий йому все простити, навіть найгірше, а інші вважають себе "малими грішниками", а тому не потребують прощення, бо є (на їхню думку) достойними вічного життя.

Ісус прийшов кликати не праведних, а грішних до покаяння. Хто визнає себе грішником, який потребує Спасителя, отримає в подарунок вічне життя в небі. Хто прагне цього, нехай довірить Богові тягар своїх гріхів і завдяки Божому милосердю стане Божою дитиною.