Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 30 жовтня 2019 р.

ХРИСТИЯНСЬКА МІСІЯ ТА АНТИ-МІСІЯ ГЛОБАЛЬНОЇ ЦЕРКВИ NEW AGE

Місіонери, йдучи у далекі країни, щоб проповідувати Євангелії спасіння, часто наражалися на переслідування і смерть. Але любов до Ісуса і спасіння безсмертних людських душ їх спонукала до таких геройських вчинків.

Старе поганство і сучасне неопоганство Нью Ейдж має в своїй основі сатанізм, поєднаний навіть з приношенням людських жертв.

Язичницькі народи утримувалися під терором шаманів у духовній темряві та жорстокості.

Що є відомо про поганські племена ацтеків?


- Ацтеки, корінне населення Мексики, щороку приносило від 15 000 до 20 000 людських жертв. Таким чином дух поганства набрав сили. Навіть християнські місіонери не могли проламати хмару страху і смутку, яка утримувала корінні народи. Аж коли в Гваделупі з’явилася Діва Марія, навернулося 9 мільйонів людей з такою силою, що дух поганства, смерті і темряви був вигнаний і запанував Дух Христа, дух справедливості та миру.

В Новому Завіті для проповідування повного Євангелія було необхідно, щоб люди не тільки повірили в Христа, але також щоб розійшлися з духом поганства.

У Филипах апостол Павло вигнав з рабині віщунського духа, хоча й вона робила їм рекламу для місії (див. Ді.16,16). При проповідуванні Євангелія на Кіпрі він назвав юдейського ворожбита сином диявола і той внаслідок цього ослів (див. Ді.13,1-12).

В Ефесі погани, навернені у християнство, спалили окультні книги вартістю 50 000 динаріїв (див. Ді.19,18-20).

ДУХ ПОГАНСТВА І ДУХ ХРИСТОВИЙ



Що сьогодні мав би конкретно зробити християнин?


- Кожен дійсно навернений християнин мав би зробити очищення свого помешкання не тільки від окультної літератури, але й від окультних символів та предметів. 

Найбільше вводить в обману простих віруючих т.зв. біла магія, з допомогою якої начебто лікують. Насправді демон, який є за магією, не оздоровлює, а лише пересуває хвороби. А крім того робить людину залежною. А це найбільше проявиться в годину смерті. Він тягне свою жертву до погибелі. В даний час в Італії є приблизно 12 мільйонів «користувачів магії». Ця реальність вказує на екзистенціальну дезорієнтацію.



МАГІЯ - ЦЕ КОНТАКТ З ДЕМОНАМИ




Сьогодні настала інвазія чужих божеств через поганські релігії і практики 




БОГИНЯ ПАЧАМАМА - БОГИНЯ АМАЗОНСЬКИХ ТУБІЛЬЦІВ ВЩАНОВАНА У ВАТИКАНІ, жовтень 2019


Тому:

а) Не будеш мати зображень поганських божків, напр. символів тварин чи птахів. Не будеш носити на шиї знаків зодіаку і не будеш вірити гороскопам;

б) Не будеш їм поклонятись, тобто не даси їм ні свою віру, ні серце (напр., талісмани, орієнтальні медитації);

в) Не будеш їм служити ‒ різним наказам чи заборонам, які оманливо обіцяють, що принесуть тобі усіх і щастя. Не дозволь поневолити себе ні старими, ні сучасними забобонами, через які не віддаєш свою віру Богу, але відаєш її прихованим демонським силам. Згодом вони проявляться у твоєму житті різними хворобами чи нещастями. А головне ‒ чим це все закінчиться? «Ідолопоклонники і ті, які займаються магією – пай їхній в огненному озері…» (Одкр. 21,8).



СУЧАСНЕ НЕОПОГАНСТВО ПРОНИКАЄ ДО ЦЕРКВИ ЧЕРЕЗ Т.ЗВ. МІЖРЕЛІГІЙНИЙ ДІАЛОГ ТА РЕЛІГІЙНИЙ СИНКРЕТИЗМ




БУДДИСТСЬКИЙ МОНАХ ВЧИТЬ КАТОЛИЦЬКИХ МОНАХИНЬ МЕДИТУВАТИ