Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 5 листопада 2019 р.

ЯКЕ САМЕ КОЛЕСО БУЛО ПОШКОДЖЕНЕ?

Коли після кількох дощових і похмурих днів на небі з"явилось сонечко, четверо студентів вирішили не йти на пари, а відпочити на природі. Наступного дня розповіли своїй викладачці, що коли вони їхали на навчання, то пробили колесо, а тому були відсутні на заняттях. Вона з усмішкою відповіла:"Не переживайте за пропущену контрольну, я дам вам імпровізований тест на іншу тему. Сідайте, будь ласка, візьміть по листку паперу і ручку." Четверо друзів зраділи, що все так легко зійшло їм з рук.


- Увага, перше запитання, - розпочала викладачка. Студенти приготувались писати.

- Яке з чотирьох коліс ви пробили?

І тут хлопці зрозуміли, що вони не готові відповідати...

І у нашому житті бувають випадки, коли нам не хочеться визнавати правду про себе, бо це неприємно. Але рано чи пізно все стане відомим, точніше, Бог все поставить до світла.

Якщо це не станеться тут, на землі, то буде обов'язково виявлено перед Божим престолом в небі. Там кожен з нас буде змушений відповісти Йому за всі свої вчинки.

Можливо, інколи ми маємо спокусу розповісти лише частину правди, щоб приховати свої інтереси або щоб уникнути кари. Але Бог знає все! Тому, якщо ми когось обдурили, підвели або очорнили, визнаймо це своєму ближньому і Христові. Бо інакше наше сумління буде заплямленим, а також зміниться наше відношення до Бога.