Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 5 грудня 2019 р.

Архиєпископ Вігано: Скандальний концерт пропаганди ЛГБТ у Соборі. Відень без пастиря

30 листопада 2019 року в Соборі святого Стефана у Відні відбувся богохульний і ганебний концерт з дозволу та підтримки кардинала Крістофа Шенборна. Проти цієї акції виступив австрієць Олександр Цуггуель (Alexander Tschugguel), один із засновників Інституту св. Боніфатія. Це той самий молодий чоловік, який в Римі кинув ідоли Пачамами у Тибер. О. Цуггуель разом з іншими віруючими католиками, перед Віденським Собором організували маніфестацію з покаяльними молитвами та молитвою Святої Вервиці. 

У Соборі був проведений ЛГБТ концерт "Believe together", який проводила асоціація під назвою LIFE+, відзначаючи Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Серед виконавців у Соборі був Томас Нойвірт (королева драги «Кончіта Вурст»), який виступав під новим псевдонімом «WURST». 

Архиєпископ Карло Марія Вігано надіслав підбадьорюючий лист до Олександра Цуггуеля та всім учасникам християнської акції протесту, який пропонуємо Вашій увазі.


Шановний Олександре, 

Дорогі вірні, які зібралися на молитву Вервиці біля Собору Святого Стефана у Відні, Господь Ісус та Діва Марія є з вами! 

Ми бачили, як ідолопоклонство проникає в храм Божий і претендує на поклоніння, яке приналежить виключно живому і правдивому Богу. 

Декілька малих статуетків, ідентифікованих як ідол Пачамами, були ношені процесійно. 

Дорогий Олександр пригадав собі попередження ревнивого Бога - ревнивий тому, що є «Друг людини», який є ревнивий за свою вічну правду та свою славну спадщину святим. 

Це попередження лунає на сторінках об'явленого Писання, яке всіх повинно наповнити святим трепетом: "жертовники їхні зруйнуйте, стовпи їхні порозбивайте, а тесаних їх бовванів спаліть вогнем" (Втор. 7,5). Ви їх потопите у водах Тибру, "бо це гидота перед Господом, Богом твоїм. Не вноситимеш гидоти до себе в хату (Втор. 7, 25-26). 

Святий Павло вчить нас, що людина впадає до ідолопоклонства, коли, ставши атеїстом і відступником, зневажає пізнання Бога і вперто відкидає прославити його: "Бог, що створив світ і все, що в ньому, Він, бувши Владикою неба і землі... даючи сам усім життя, дихання і все... У ньому бо живемо, рухаємося й існуємо... Бо й ми з його роду" (пор. Дії 17, 24-28) 

Ідолопоклонство придушує правду в несправедливості, затемнює розум і викривляє мислення. Тоді людина, під владою тиранії власних мерзенних пристрастей і своїх невпорядкованих бажань, піддається будь-якій формі збочення і нечистоти аж таким чином: "щоб вони самі сквернили власні тіла між собою. Вони замінили Божу правду на неправду і честь віддавали і служили створінню радше, ніж Творцеві, котрий благословен повіки" (Рим. 1:24-25). 

Свого часу, Відень - славна столиця, зі зброєю світла та віри змогла протистояти наступу Османської орди, тепер зазнала розчарування та скандалу - ще одну гомо-еротичну та богохульну провокацію. В Соборі Святого Стефана публічно виступають гей-активісти, трансвестити та транссексуали, які мали б від Католицької Церкви отримати слово про Христову істину визволення і дар спасительної Любові, дарованої як дар всім тим, хто з глибини власних душевних ран і власного покаяння, наважиться визнати себе потребуючим спасіння. 

Я від усієї душі приєднююся до малого стада, яке залишилося, можливо, без Пастиря, але покликане зібратися в Серці Непорочної, щоб через молитву надолуження Святої Вервиці благати через Нею, Божого прощення за образи та зневаги, які були заподіяні. 

Надмірність скандалів ніколи не применшить силу Господа: тому немає підстав втрачати сміливість або довіру. Перед ворожим баченням Церкви, яку хочуть перебудувати проти віри та проти правди людської особи; ці ворожі погляди підтримують та заохочує до того, що деформує життя і спричиняє загибель душі, ми, - зі свого боку, - хочемо подвоїти віру та безнастанно молитися до Непорочної Матері Божої і нашої правдивої Матері: Vitam praesta puram, iter para tutum, ut videntes Iesum semper colletemur. ("Даруй нам чисте життя, дай нам впевненість, поки не знайдемо в Ісусі, вічну радість"), "Ave Maris Stella". Навчаючи нас дивитися на Ісуса, Діва Марія робить нас спосібними зберігати віру як "Acies ordinata" - об'єднання воюючих, страждаючих і тріумфуючих душ, з'єднаних укріпити честь Церкви, Божої слави та добра людських душ. Призив до цих лав розпочався" (Роберто де Маттей). 

Коли ми приготовляємося переступити поріг нового літургійного року, святий Бернард ставить в наші серця і на наші уста слова нашої непохитної надії, нашої певної віри, в той час як наші серця відкриваються для запалу Христової любові, єдині середники проти наступу беззаконня. 

"Від тепер, ми від усього серця святкуємо прихід Господа нашого Ісуса Христа ... Він прийшов не тільки до нас, але для нас ... Велич благодаті, яку Він нам дарував, показує, в чому була необхідність нашої потреби. Ми судимо про тяжкість нашої хвороби з того, скільки коштує її вилікування ... Тому прихід Спасителя є необхідний. Стан, в якому перебувають люди, робить Його присутність обов'язковою. Прийди, скоро, о Спасителю!" 

+ Карло Марія Вігано 

Титулярний архієпископ Ульпіани 

1.12.2019

Джерело: