Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 9 січня 2020 р.

НАЙКРАЩИЙ КОРАБЕЛЬ Є ТОЙ, ЯКИЙ МАЄ КУРС ДО НЕБА І ВІЧНОСТІ

В історії людства було багато кораблів, наприклад один з тих, на яких Христофор Колумб відкрив Америку називався "Санта Марія", крейсер "Аврора", пострілом з якого розпочався більшовицький переворот в Росії та багато інших.

Але найвідомішими з усіх них є, безсумнівно, ковчег Ноя і "Титанік".

Щодо першого, то Бог наказав Ноєві збудувати його, щоб під час всесвітнього потопу могли врятуватись він, його сім'я і тварини. Сам Господь зачинив двері ковчегу і ніхто, ні люди, ні води, які знищили все живе на землі, не могли відчинити його і зашкодити праведникові і його родині. У ньому Ной був у цілковитій безпеці і потоп не завдав йому ані найменшої шкоди.

У свою чергу "Титанік" був втіленням людського розуму, науки і гордині. Один з його творців сказав: "Навіть Бог не зможе потопити його." Чим закінчилось перше плавання цього корабля всі ми добре знаємо...

І на першому, і на другому кораблі пасажири почували себе в безпеці і довірились вмінню авторів цих суден, але коли прийшла година проби, вистояв той, який спроектував Бог, а не людина.

І всі ми знаходимось на борту або Божого корабля - ЦЕРКВИ ХРИСТОВОЇ, або того, на якому пливе весь світ - КОРАБЕЛЬ РІЗНИХ ІДЕОЛОГІЙ, ФІЛОСОФІЙ І РЕЛІГІЙ. Якщо на першому, то ми є в безпеці і ніхто нам не зашкодить, а якщо на другому, то наші справи погані.

Обидва судна пливуть до своєї цілі, а кінець маршруту у них суттєво відрізняється. Ісус веде Свій корабель до неба, а світ йде у своєму напрямку - до пекла. Тим, які знаходяться на Його судні Бог дає силу до боротьби з гріхом, допомагає, охороняє від небезпек і ніколи не прожене від Себе. А ті, які спокійно пливуть на кораблі диявола, хоч намагаються про це не думати, обрали для себе вічну загибель, бо полюбили гріх.

Зараз ще є час і можливість перейти з одного корабля на інший, потім цього вже не можна буде зробити. Вибір є за кожним з нас. Бог дає нам час на зміну нашого життя і його напрямку, але потрібно зробити це вже зараз, бо може бути занадто пізно...

Нехай Господь Ісус дасть нам всім розум і світло, щоб ми зробили свій вибір і обрали правильний курс - до неба, до нашого Бога.