Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 8 січня 2020 р.

ЩО ТАКЕ РІЗДВО? Чим воно важливе для нас?

Різдво... Це слово є знайомим для кожного з нас. Його святкують всі, навіть ті, які протягом року не мають часу на Бога.

Що приносить нам це свято? Насамперед, звіщає нас про велику радість: "вам народився Спаситель!" Всі ми про це знаємо, але чи розуміємо, що це нам дає? Для чого народився Ісус?

Не для того, щоб ми могли відпочити, поїсти куті, сходити в гості, поколядувати, зробити один одному подарунки чи отримати радісний настрій. Зазвичай, в день народження подарунки приносять імениннику, але це свято є особливим, бо сам Бог дає нам дар - вічне життя!

Христос народився лише раз, але навіть якби Він народився у Вифлеємі і тисячу разів, але не народився в тобі, то ти втрачений навіки...

Чого потребує від мене Ісус?


Спаситель, який прийшов у світ, звершив спасіння Своєю жертвою на хресті, а потім і славним Воскресінням. У Ньому, в Ісусі, нам прощені гріхи. Умова одна – щоб ми їх Йому дали. Це зображає і подія з життя Святого Ієроніма, який у 4-му столітті зробив собі келію у Вифлеємській печері. Там йому з'явився Спаситель у вигляді дитини. Єронім із захопленням запропонував Йому як дар все, що мав: здоров'я, таланти, час для плідної праці, свій ціложиттєвий труд, а на кінець і життя. Але Ісус сказав: «Це все ти маєш від Мене». Єронім зі смутком запитав: «А що ж тоді я можу Тобі дати?». А Ісус відповів: «Єроніме, дай Мені свій гріх, за ним Я прийшов».

Цього сьогодні Ісус хоче і від тебе. Дай Йому свій гріх, а також страх, терпіння, самотність. Він дасть тобі мир, який світ дати не може. Знову усвідом, що сьогодні і для тебе народився Спаситель. Це та найбільша радість і дар для тебе. Треба, щоб тепер ти Його з вірою прийняв.

Важливо, щоб домашні клопоти і метушня не відібрали у нас найважливішого - народженого Спасителя!

І ще один момент - часто діти бачать своїх батьків, як вони моляться лише на Різдво перед вечерею. А спільна молитва і добрий приклад своїм життям вчать дітей любові і довіри до Христа.