Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 6 лютого 2020 р.

"ТИ ПЕРЕМІГ, ГАЛИЛЕЯНИН!"

Юліан був володарем Римської імперії з 361 по 363 роки. Його називали Відступником, бо він залишив християнства і повернувся до поганства. Відректись свого християнського виховання і стати ідолопоклонником, означало оголосити Богові війну. І коли в 363 році під час одного бою Юліан був смертельно поранений, то поглянув на небо і викрикнув: «Ти переміг, Галилеянин!» Так він і помер у бунті проти Бога.

І тепер багато мешканців нашої планети є у стані війни з Богом. Вони не можуть прийняти Його слово, яке називає кожну людину грішником. І залишаються в опозиції до Божої любові, яка виявилась тим, що Син Божий – Ісус Христос прийшов на грішну землю, щоб Своєю смертю примирити нас з Отцем.


Господь готовий простити нам будь-який гріх, будь-який бунт проти Нього. Хіба Христос не просив Отця пробачити тим, які Його розпинали? І ми, коли маємо гіркість у відношенні до Бога (чому Ти мене не чуєш? чому не зробиш так, як я хочу:), теж ведемо війну проти свого Творця, бо не підкоряємось Його волі і Його законам. А той, хто воює проти Бога приречений на поразку, бо Христос завжди перемагає. Він переміг наш гріх Своєю любов'ю, наш бунт Своєю покорою, наш вічний засуд Своєю смертю, нашу безнадію Своїм воскресінням.