Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 25 березня 2020 р.

Чисте серце - запорука справжнього щастя


«Блаженні чисті серцем, бо вони Бога побачать» (Мт. 5,8)

Сучасна молодь, та не лише вона, має свої погляди на життя і на гріх. Не приймає настанови і поради, вважаючи тих, які хочуть їй допомогти, відсталими і старомодними. Можливо саме життя колись відкриє їм очі або вони залишаться такими назавжди. А пізнають правду аж тоді, коли стануть перед Богом і будуть суджені за свої гріхи.

Одна дівчина, яка походила з доброї християнської сім'ї, докладала зусиль в боротьбі з гріхом: молилась, часто сповідалась і приймала Ісуса в Євхаристії. Якось вона познайомилась з хлопцем і почала зустрічатись з ним. Відбулись заручини і наближався день весілля.
В четвер вона разом зі своїм нареченим поїхала на його машині до міста, щоб підготувати все необхідне до шлюбу. На одному роздоріжжі несподівано виїхав автомобіль і на великій швидкості зіткнувся з їхньою машиною. Дівчина загинула на місці.

В суботу замість весілля відбувся похорон. Наречений постійно плакав, а його друг намагався його розрадити. А у відповідь почув: "Два роки ми з нею зустрічались. Це були гарні і чисті стосунки. І це було не моєю заслугою, а її. А в той трагічний четвер ми разом згрішили." Потім він заплакав, а через хвилину додав: "Я дуже сильно любив її і хотів зробити щасливою. А її смерть була такою несподіваною і миттєвою, що вона, напевно, не мала навіть часу розкаятись за той важкий гріх. І я замість того, щоб зробити її щасливою, спричинив її вічне нещастя!"

Хлопець зрозумів це, але занадто пізно. Не одна річ у цьому світі вважається нормальною чи такою, без якої неможливо прожити, але в очах Божих гріх завжди залишається гріхом. Чи варто ризикувати і втратити вічне блаженство заради короткої приємності чи задоволення?

ЗБЕРЕЖИ СВОЄ СЕРЦЕ ЧИСТИМ, ЩОБ У НЬОМУ МІГ ЖИТИ БОГ!
Правдива любов знає чекати!