Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 21 березня 2020 р.

Коронавірус SOS! Ліки проти смерті

Появився коронавірус і з ним всесвітня паніка. Розумних профілактичних заходів треба дотримуватися, хоча лише вони нас не врятують. Існує також ряд духовних законів, про які часто забувають. Їх треба дотримуватися. Старе прислів’я каже: «Лікар лікує, але Бог дає здоров’я».

Боротьба з коронавірусом ‒ це боротьба зі смертю. Але необхідно знати, що навіть якщо нас омине коронавірус, то смерть на кінець не омине ні мене, ні тебе. Але фізична смерть ‒ це не найбільше зло. Найбільшим злом для людини є друга смерть ‒ вічна погибель! (Одрк.20,14). Порятунок від неї є лише в Ісусі Христі. Він сказав: «Хто вірує в Мене, навіть вмерши житиме» (пор. Ів. 11,25).

У цей час паніки багато християн не рахуються зі спасительною вірою в Ісуса Христа, яка рятує від другої смерті. Тут ведеться боротьба за спасіння безсмертних душ, тобто щоб врятувати наших найближчих, щоб вони не впали у вічні муки. Дух світу дуже сильно штовхає людей на широку дорогу до погибелі (Мт. 7,14).

Який є лік проти вічної смерті?  - Досконалий жаль!


Як його розбудити? Треба перед собою і перед Богом признати свої гріхи. Тим, чим є смертоносний вірус для тіла, тим є гріх для душі. Господь Ісус взяв на себе твої гріхи і заплатив за них на хресті. Повір в Нього і з вірою взивай Його Ім’я. В Ньому є твоє спасіння. Писання каже: «Хто призове Ім’я Господнє, спасеться» (Рим. 10, 9). Уяви собі Христовий хрест, рани в руках, ногах і в серці, та з вірою промов: «Ісусе, Ісусе. Ісусе, помилуй мене грішного» ‒ п’ять разів до п’яти ран. Духом усвідомлюй, як з кожної рани при повторенні покаянної просьби виходить світловий промінь Божого прощення і проникає до твого нутра. Потім можеш повторити якесь слово зі Святого Письма, наприклад: «Він сам у своїм тілі виніс наші гріхи на дерево, щоб ми, вмерши для гріхів, жили для справедливості, ‒ ми, що Його ранами зцілилися» (1Пт. 2, 24-25). На кінець тричі з вірою перехрестися.

Це лік проти вічної смерті. Сам Ісус є тим ліком, колись як будеш помирати, в цей момент взивай Ісусове Ім’я і Він візьме тебе у щасливу вічність.

Як часто ми повинні використовувати цей найдорогоцінніший лік проти смерті? Оскільки не знаємо ні дня, ні години нашої смерті, найкраще приймати ліки вранці та ввечері, а потім протягом дня ‒ о 9:00, 12:00, 15:00, 18:00 та 21:00 (пор. Пс. 119,116). (http://vkpatriarhat.org/?p=12342 )

Карантин з коронавірусом, хоча й це здається парадоксальним, створив умови для обновлення сім’ї, адже всі повинні перебувати вдома. Запитуєте: який є засіб для зміцнення сім’ї, для зміцнення взаємних відносин подругів, батьків і дітей? Відповідь така: Свята година ‒ сімейна молитва конкретно з 20:00 до 21:00. Незрівнянно велика користь для сім’ї, яку дає Свята година, вимагає лише невеликої жертви ‒ в цей час виключити телевізор, мобільні телефони та Інтернет, тобто не спілкуватися на горизонталі, але спілкуватися по вертикалі, з Богом. (див. http://vkpatriarhat.org/?p=25200 )

Наприкінці Святої години багато священиків дають благословення. В цей час небезпеки коронавірусу вони просять також за захист твоєї родини, або і за твоє оздоровлення. З вірою прийміть благословення о 21:00, з вірою перехрестившись.

Лік проти смерті запропонуй і своїм ближнім. Цим виявиш їм найбільшу любов, бо так вони врятують свою душу та свою сім’ю.

Лік проти смерті ‒ рецепт:


1) досконалий жаль ‒ 7 разів на день «Ісусе, Ісусе, Ісусе, помилуй мене грішного» (до п’яти ран)

2) Свята година ‒ 20:00-21:00

3) Благословення приймаємо о 21:00


Господь Ісус оздоровляв і оздоровлює через віру від коронавірусу та інших хворіб. «Нездужає хтось між вами? Хай молиться, …і молитва віри спасе недужого» (Як. 5, 14-15).