Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 17 червня 2020 р.

Вакцинація, чіпування, редукція на 6 мільярдів

Як можна безкарно і публічно говорити про план масового геноциду шести мільярдів людей та старатися його виконати через конкретні кроки?! Як так, що держави не виступлять проти цього і ще й під загрозою санкцій пропихають цей план?! Адже це найважчий злочин ‒ злочин проти людства! Як так, що не карається той, хто готує цей план? Адже тут йдеться про цілу злочинну систему з геноцидною програмою, яка включає Гейтсову вакцинацію та чіпування. І начебто ніхто не може цього зупинити! При тому є конкретні докази того, що в Індії вакцини Гейтса скалічили півмільйона дітей! Ні Індія нікого не оскаржує, ні ООН не притягує всім відомого винуватця до міжнародного суду! Організований злочин проти людства продовжується. Незліченній кількості дітей вакцини спричинили аутизм через надмірні дози алюмінію. Сьогодні, згідно наслідків, вакцинацію можна віднести до зброї масового знищення та самознищення. Абсурдно, що шкідлива вакцинація є обов’язковою! Смішно, що тепер очікують на винайдення вакцини проти коронавірусу, якою хочуть відразу вакцинувати. Відповідно до міжнародних стандартів, будь-який препарат повинен пройти випробувальний термін 10-15 років. Але тут є і набагато більша небезпека, оскільки Гейтс прагне ввести наночіпи в організм людей за допомогою вакцин. Вже сьогодні існують вакцини з наночастинками, які можуть функціонувати аналогічно до чіпу.

Як так, що папа підтримує цю програму геноциду? Отруйне коріння його відступництва сягає аж до II Ватиканського Собору. Там настав духовний злам, плоди якого сьогодні пожинаємо. Вершиною цього є інтронізація демона Пачамами у Ватикані. Невдовзі після цього розпочався всесвітній карантин з метою вакцинації та чіпування. Слуги диявола реалізують свій план. Йдеться не лише про фізичну ліквідацію шести мільярдів, але йдеться про душі ‒ про позбавлення їх вічного життя, а саме тому всі злочинні зусилля спрямовані на запровадження чіпування. Це означає тотальний контроль над людиною, навіть над її мисленням. Чіпування повністю позбавляє свободи, навіть свобідної волі. І навіть якщо б чіпування мало певні вигоди, і навіть якщо б означало певний прогрес у галузі медицини, потрібно пам’ятати, що воно знаходиться в руках тих, які не зацікавлені у здоров’ї людей, а в їхній масовій редукції! Очіпована людина стає рабом, біороботом, який фактично вже не може чинити покаяння, необхідне для спасіння! Чіп не лише безперервно контролює людину, але коли вона не діє згідно з програмою рабовласника, то вплине на больовий центр або припинить функціонування будь-якого органу і таким чином змусить людину слухатися, так що вона по-рабському здійснить який завгодно злочин. Мета цієї сатанинської системи ‒ вічна загибель душ. Вона може постійно атакувати людину богохульною думкою і в той момент, коли людина залишатиметься в цій думці, припинити діяльність серця і спричинити смерть.

Люди, які служать системі геноциду людства, виступили проти Бога, проти Його порядку і законів, які Він вклав у Всесвіт, у світ та в людську природу. Через первородний гріх диявол обманув людину і засіяв у її природу своє отруйне насіння. Природний Божий закон, яким є совість, придушує це насіння. А також воно обмежується об’явленим Божим законом, даним нам зокрема в Євангелії, а в конкретній ситуації це насіння паралізується вірою, яка з’єднує з Ісусом.

Бог створив світ і, вклавши у нього Свої закони, керує ним. Він не потребує, щоб Йому дораджував пан Гейтс, який сьогодні тут є, а завтра з нього буде трохи пороху. Його та йому подібних людей стосуються слова: «Людино, пам’ятай, що ти порох і в порох обернешся». Нема потреби, щоб Богу радили ані подібні «філантропи», які мають штучну проблему з перенаселеністю Землі. Гітлер та його ідеологія має на сумлінні 40 мільйонів людей. Гейтс і його чіпування планує ліквідувати 6 мільярдів! Для цього він робить конкретні кроки, а людство мовчить і через штучно викликаний страх співпрацює з ним. Земля і людство будуть тут до Другого приходу Христа, а тоді ця форма існування закінчиться. «Тоді небо з шумом перейде, первні, розпалені, розтопляться, і земля з ділами, що на ній, постане на суд» (2 Пт. 3,10). «Ви ж, любі, знаючи це наперед, бережіться, щоб не датися збаламутити блудом беззаконних і не відхилитися від своєї непохитності» (вірш 17). «Нового ж неба й землі нової, згідно з Його обіцянкою, очікуємо ми, в яких справедливість перебуває» (вірш 13).

Отож навіть про це не мусить дбати пан Гейтс і дораджувати Богу, що Він повинен чи не повинен робити. Хай усвідомить собі, що буде стояти перед Божим судом. Однак, згідно з людською справедливістю, необхідно, щоб він постав і перед людським судом за злочини проти людства. Тоді, після справедливого вироку, мало б бути конфісковане усе його майно і весь його фінансовий капітал.



+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі