Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 10 червня 2020 р.

Архиєпископ К. М. Вігано Президентові США Д. Трампу: сьогодні проходить духовна битва між дітьми світла та дітьми темряви

Пане Президент, 

в ці місяці ми спостерігаємо формування двох фронтів, які б я назвав біблійними - дітей світла та дітей темряви. Діти світла становлять значну частину людства, тоді як діти темряви - абсолютну меншість; все ж перші піддаються певній дискримінації, яка ставить їх у ситуацію моральної залежності порівняно з їхніми ворогами, які часто займають стратегічні позиції в державі, політиці, економіці та навіть у ЗМІ. Бо це незрозуміле явище, коли добрі є заручниками безбожних та тих, хто допомагає їм із інтересу чи страху. 

Ці два фронти, оскільки є біблійні, відтворюють чітке розмежування між нащадками Жінки та змія [ред. Бут. 3,15]. З одного боку це ті, які хоч із тисячею різних вад і слабкостей, одушевлені бажанням чинити добро, бути чесним, створити сім’ю, зайнятися роботою, дати процвітання Батьківщині, допомогати нужденним і заслужити, підкоряючись Божому Закону, Царства Небесного. З іншого боку є ті, які служать собі, не мають моральних принципів, хочуть знищити сім'ю та націю, експлуатують робітників, щоб надмірно розбагатіти, розпалюють внутрішні заворушення та війни, накопичують владу та гроші. Для них помилкова ілюзія тимчасового благополуччя виявить, якщо вони не покаються, страшну долю, яка чекає їх далеко від Бога у вічному засудженні.

У суспільстві, пане Президент, співіснують ці дві протилежні реалії - постійні вороги, як постійними ворогами є Бог і сатана. Схоже, що діти темряви, яких ми легко можемо ототожнити із цією тіньовою владою (deep state), якій Ви мудро протистоїте і проти якої твердо ведете війну навіть у ці дні, хотіли відкрити свої карти, так би мовити, показавши свої плани. Вони були настільки впевнені, що у них уже все було під контролем, що вони залишили збоку свою обережність, завдяки якій дотепер, частково приховувалися їх справжні наміри. Розслідування, які вже проводяться, виявлять реальну відповідальність тих, хто керував надзвичайною ситуацією Covid не тільки в області охорони здоров’я, але й у політичній, економічній та ЗМІ. Ми, мабуть, виявимо, що навіть у цій колосальній операції з соціальної інженерії є люди, які самі вирішили долю людства, нахабно присвоївши собі право діяти проти волі громадян та їх представників в урядах цілих Націй. 

Ми також виявимо, що заворушення в ці дні були спровоковані тими ж, хто побачивши, що вірус неминуче згасає і зменшує соціальну тривогу пандемії. Отож, вони обов'язково повинні були спровокувати заворушення, оскільки за ними супроводжувались репресії, які, хоча і будуть законними, будуть засуджені як невиправдані агресії населення. Те саме відбувається і в Європі, в ідеальній синхронії. Цілком зрозуміло, що використання вуличних акцій протесту сприяє цілям тих, кого хотіли б бачити вибраним на наступних президентських виборах, тобто, людину, яка втілить цілі тіньової влади (deep state) і буде її вірним і постійним вираженням. Не дивно буде дізнатися за кілька місяців, що в черговий раз за вандалізмом і насильством приховуються ті, хто в розкладі суспільного порядку сподівається побудувати світ без свободи: «Solve et Coagula», - говорить масонське прислів’я. 

Хоча це може видаватися неймовірним, але фронти про які я згадував вище, знаходяться також у релігійній сфері. Існують вірні Пастирі, які пасуть стадо Христа, але є також невірні найманці, які намагаються розігнати стадо і віддати овець хижим вовкам. І не дивно, що ці найманці є союзниками дітей темряви і ненавидять дітей світла: так, як існує тіньова влада (deep state), так само існує і тіньова церква (deep church), яка зраджує свої обов'язки і зрікається власних зобов'язаннь перед Богом. Таким чином, існує невидимий Ворог, з яким добрі володарі воюють у світських (суспільних) справах, а добрі пастирі ведуть боротьбу у рамках церковних. Йде духовна битва про яку я також говорив у своєму нещодавньому Заклику «Звернення до Церкви та світу» [ред. український текст Звернення ], від 8 травня. 

Вперше США мають у Вашій особі Президента, який сміливо відстоює право на життя, який не соромиться засуджувати переслідування християн у світі, який говорить про Ісуса Христа та право громадян на свободу релігійного культу. Ваша участь у «Марші за життя», а ще перед тим проголошення місяця квітня National Child Abuse Prevention Month (Національним місяцем запобігання насильству над дітьми) - це жести, які підтверджують на якій стороні фронту Ви хочете боротися. І я насмілюся сказати, що ми обоє є товаришами у боротьбі, хоча з різною зброєю. 

З цієї причини, я вважаю, що кампанія, предметом якої Ви стали після візиту до Національної святині присвяченої Папі Івану Павлу ІІ, є частиною медіа-кампанії, організованої не для боротьби з расизмом та наведенням суспільного порядку, але для роздратування людей; не навести правосуддя, а легітимізувати насильство та злочин; не служити правді, а підтримувати політичну фракцію. І прикро, що є такі єпископи, на яких я недавно подав обвинувачення, які своїми словами доказують, що вони є на протилежній стороні фронту. Вони підпорядковані тіньовій владі, мондіалізму, єдиній думці, Новому Світовому Порядку, на який вони все частіше покликаються в ім'я універсального братерства, яке не має нічого християнського, проте оживляє масонські ідеали тих, хто хотів би домінувати над світом, прогнавши Бог геть із судів, шкіл, родин і, можливо, навіть із церков. 

Американський народ є зрілий і тепер зрозумів, наскільки медійні mainstream не хочуть поширювати правду, але замовчують та спотворюють її, поширюючи брехню корисну для цілей своїх господарів. Важливо, однак, що добрі люди, які є в більшості, прокидаються від оніміння і не бажають бути обманеними меншістю нечестивих людей з ганебними цілями. Необхідно, щоб добрі люди - діти світла, зібралися разом і підняли свій голос протесту. Є один найбільш ефективний спосіб це зробити - молячись Господу, щоб захистив Вас, пане Президенте, Сполучені Штати та все людство від цієї жахаючої атаки Ворога. Перед силою молитви впаде вся брехня дітей темряви, розкриються їхні інтриги, виявиться їхня зрада, прийде кінець цій владі, яка лякає, аж поки її не винесеться на світло і не покажеться чим в реальності вона є – пекельним обманом. 

Пане Президенте, моя молитва постійно звернена до улюбленої американської нації, де я мав привілей і честь бути посланим папою Бенедиктом XVI як апостольський нунцій. У цю драматичну та вирішальну годину для всього людства Ви є у моїх молитвах, а разом з Вами також і ті, хто підтримує Вас в уряді США. Надіюся, що американський народ приєднається до мене і до Вас у молитві до Всемогутнього Бога. 

Об’єднавшись проти невидимого Ворога всього людства, я благословляю Вас і Першу Леді, улюблену американську націю та всіх чоловіків і жінок доброї волі. 


7 червня 2020 року, Неділя Пресвятої Тройці 



+ Карло Марія Вігано
 Титулярний архієпископ Ульпіанський 
в минулому Апостольський Нунцій у Сполучених Штатах Америки