Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятницю, 12 червня 2020 р.

Наші гріхи і мило

В Лондоні є всесвітньовідомий Гайд-Парк, де будь-хто може виступити з промовою. Одного разу туди прийшов проповідувати монах. Говорив про Церкву, про Святі Тайни, аж раптом його перервав хлопець у подертих штанах з довгим волоссям і з брудною шиєю. Він почав голосно кричати: "Церква збанкрутувала! Християнство існує вже 2000 років, а люди залишились злими і неморальними!"

Проповідник на мить задумався, а потім відповів: "Ви маєте рацію. Вже минуло 2000 років, як Ісус Христос заснував Церкву, встановив Святі Тайни, а люди повні гріхів і неправди. А тепер я вам скажу щось, але не ображайтесь. Мило винайшли вже багато століть тому, а ваша шия чомусь є брудною. Згідно вашої логіки, мило не може очистити вашу шию?".