Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 25 червня 2020 р.

Духовна боротьба: вакцинація та чіпування (відео)

Ми живемо в час, коли необхідно володіти основною інформацією про зловживання науковими знаннями для т.зв. редукції людства. Ті, які її пропихають, мають повний контроль над мейнстрім-медіа, і бачимо, що можуть маніпулювати більшістю населення, спонукаючи до того, що хочуть. Ми переконалися в цьому на прикладі коронапсихозу. Знехтували правилом, що завжди необхідно вислухати другу сторону. Тому дуже необхідна просвітницька праця з боку тих, які чують і другу сторону та щиро шукають правду.




Що сьогодні говорять провідні вчені стосовно того, що буде, якби Гейтсу вдалося просунути графік обов’язкової вакцинації у США?


Д-р Міковітс каже, що якби Гейтсу вдалося провести примусову вакцинацію, то померло б щонайменше 50 мільйонів американців, і ймовірно, від першої ж дози. Тому пропагатори намагалися прискорити запровадження обов’язкової вакцинації під час коронапсихозу, щоб смерть від вакцини можна було приписати коронавірусу. Слава Богу, завдяки президенту США цей план був зірваний. Адже якщо приймете вакцину, вже не зможете видалити її з організму. Першими жертвами мали стати солдати, пожежники, лаборанти, лікарі. Це злочин.

Однак над Європейським Союзом далі тяжить загроза примусової вакцинації! Президенти та уряди повинні боротися за її усунення. Сьогодні кожен громадянин ЄС повинен змобілізуватися і чинити тиск на владу ‒ не лише своїми листами, але, за прикладом Італії, і маніфестаціями.

Д-р Кріс Екслі ‒ професор біоінорганічної хімії в університеті Кіле та почесний професор Університету Гайленда та Шотландських островів. Його дослідження виявили астрономічно високі концентрації алюмінію в мозку дітей з аутизмом. Алюміній, доданий до вакцин, спричиняє прямо катастрофу в кожній біологічній системі. Це одна з найнебезпечніших речовин з токсичною дією на нервову систему.

Щороку агресивно пропагуються вакцини проти грипу. Вони є частиною глобального плану депопуляції. Деякі з інгредієнтів вакцини ‒ це наночастинки, які є оцифрованими та контрольованими. Їх можна активувати через мережу 5G. Таким чином ваш організм стане внутрішньо оцифрованим та контрольованим на відстані. Якщо когось ідентифікують як «неугодного», то йому можуть на відстані зупинити функціонування органів.

Сучасну глобальну ситуацію потрібно сприймати як духовну боротьбу. Відпалі та продажні церковні прелати і офіційні мас-медіа будуть вам нав’язливо брехати. Доводитимуть вам, які надзвичайні вигоди випливають з Гейтсової вакцинації і на яку «жахливу» небезпеку наражається той, хто відмовляється від неї. Все це брехня, мета якої ‒ обманути вас і включити в систему, яка закінчується вічною смертю ‒ вічним пеклом.

Якраз для того, щоб ви могли почати відрізняти їхню брехню від правди і мали силу захищатися від брехні, вкрай необхідними є покаяння і молитва. Свою традицію має і молитва Вервиці. Також треба підбадьорювати один одного, адже сила брехні підступна. Чому? Бо таїнство зла ми носимо в собі. Воно називається «первородний гріх».

Первородний гріх ‒ це родовище брехні та зла в нутрі людини, отруйне насіння змія. Тому Ісус сказав, що ми повинні відрікатися самих себе, брати свій життєвий хрест і йти за Ним. Він дасть нам світло і силу для теперішньої боротьби. Але основою є молитва. Бо такий вид демонів, як сказав Ісус, не можна вигнати інакше, як молитвою та постом (Мт. 17,21).

Служителі ангела світла, Люцифера, знають духовні принципи і реалізують їх. Вони знають, що самими людськими силами не досягнуть своєї злочинної мети. Тому їхній основний принцип ‒ накликати прокляття і таким чином створити умови для приходу демонів. А також вони знають, що треба усунути всі умови, які дають простір для Духа Правди.

Розглянемо ситуацію за останні півстоліття. Церква століттями була стовпом правди. Прихованим єретикам та юдам всередині Церкви вдалося не лише паралізувати її, але й зробити її духовною основою для системи антихриста. Коли це почалося?

У 1958 році на папський престол просунули Анжело Ронкаллі (Івана XXIII), який ще у 1912 році був у списку модерністів. Святий Пій X своєю енциклікою Pascendi (1907) виступив проти духа модернізму, який руйнував основні правди віри. На Соборі Ронкаллі знову пропхав отруту модернізму через ліберальних теологів. На ІІ Ватиканському Соборі настав духовний злам!

Його плоди сьогодні пожинаємо в особі Бергольйо, який вже скасовує навіть об’єктивно діючі моральні норми та Божі Заповіді. На найвищі посади в Церкві він просуває гомолобі. Він безпосередньо інтронізував у храмі апостола Петра демона Пачамаму, а в декретах про Амазонію затвердив зневагу святої літургійної жертви поганськими ритуалами, які не вшановують істинного Бога, але демонів і сатану! Поганських чародіїв та чародійок він хоче висвячувати на дияконів і священників.

Наказавши закрити храми, Бергольйо ефективно допоміг викликати всесвітній коронапсихоз. Під виглядом заходів безпеки він видав вказівки для зневаги Святого Причастя. Сьогодні він уже непрямо пропагує чіпування через вакцинацію. Тому на 14 травня 2020 року він оголосив по всьому світу піст і «молитву», разом з поганськими лідерами, за те, щоб пришвидшити винайдення так званого «ліку» проти коронавірусу, яким має бути чіпована вакцина. Це до неба волаючий злочин!

Але з дому св. Марти Бергольйо цілеспрямовано баламутить католиків своїми харизматичними промовами, які потім пропагаційно транслюються передусім через радіо Ватикан. В них промовляє сугестивні фрази про особисте відношення до Господа Ісуса і навіть про покаяння, але робить цілком протилежне. Саме це є ознакою духа антихриста. Бергольйо не є ні намісником Христа на землі, ні наступником Петра на папському престолі. Як єретик і відступник, згідно з Гал. 1,8-9, він виключений із Христової Церкви.

Бергольйо накликає анатему (прокляття) і діє в повній єдності з Гейтсом та іншими можновладцями, які просувають редукцію на 6 мільярдів. Таким чином цей відступник, що зловживає Петровим престолом, найінтенсивніше створює умови для масового геноциду людства.

Пропагатори НСП враховують духовні принципи, тому, окрім іншого, наполягають на щорічних гей-парадах у столицях по всьому світі. Чому вони під таким терором просувають гей-паради в тих країнах, які відкидають содомію? Їм потрібно накликати прокляття і так прикликати демонів для окупації території.

Також система викрадання дітей, яка включає Стамбульську конвенцію, пов’язана з безмежними стражданнями дитини і її батьків. Вона служить для принесення жертв демонам, які згодом переймають владу над усією територією. В даний час є актуальним навіть питання принесення людських жертв демонам ‒ так, як це практикувалося в поганстві, але поки що таємно. Система НСП вшановує сатану, підтримує окультні практики і пропагує аморальність, злочинність і масове винищення людства.

Білл Гейтс має на меті використати штучний карантин для того, щоб, як сам сказав, вакцинувати все людське населення. Він говорить про редукцію на 6 мільярдів. Він абсурдно заявив: «Тільки геноцид може врятувати світ… Якщо проведемо добру працю з вакцинами, зможемо зменшити людське населення на 10-15%». Це означає вбити з допомогою вакцин мільярд людей.

На веб-сайті Білого дому з’явилася петиція, в якій її ініціатори домагаються розслідування у справі «Фонду Білла і Мелінди Гейтс» за незаконні медичні практики та злочини проти людства (https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity).

Ще у 2019 році Європейський Союз у Roadmap on vaccination планував запровадження Загальної вакцинаційної карти/паспорта громадянина ЄС. Білл Гейтс сьогодні вже говорить про її реалізацію через наночіп, що міститься у вакцині. У зв’язку з вакцинацією Гейтс вимагає від урядів сильного судового імунітету. Запитуємо: Чому?

Обов’язкова вакцинація загрожує кожній людині і фактично означає чіпування. А чіпування означає, що людина перестає бути людиною. Вона перебуває під постійним контролем і постійною диктатурою, а якщо чинитиме опір, то через викликання болю її змушують виконувати злочинні накази. До того ж, її можуть вбити у будь-який час через припинення діяльності органів.

Якби християнство було таким, яким має бути, то не був би наданий простір для цих демонів, які отримують владу над людством і ведуть його до тиранії, самознищення та вічної погибелі.

Сьогодні ситуація по-людськи вже невирішальна. Тут може втрутитися тільки Бог. І безпосередньо, і опосередковано ‒ через певних людей, яких для цього вибере.

Але ця боротьба залежить від кожного з нас! У цей надзвичайний, вже апокаліптичний час, ми зобов’язані створити умови, щоб Бог міг діяти. Треба дати простір для Божого Духа. Тому кожен з нас повинен почати покаяння від себе.

Візантійський Вселенський Патріархат, як пророчий голос, в даний час знову закликає до молитви та посту, в середу і п’ятницю без їжі аж до вечері, а також щодня виділити годину часу для внутрішньої молитви (Мт. 26,40).

Біблія через багато пророцтв закликає нас до дій, а саме до покаяння. Пророк Йона повинен був оголосити жителям міста: «Ще 40 днів і Ніневія буде зруйнована». Мешканці дістали спасительний страх і всі каялися. Тоді Бог відвернув кару.

Сьогодні потрібно вийти з пасивності. Прикладом є протест 735 італійських лікарів проти вакцинації, а також масові маніфестації в Італії. Нехай кожен напише лист якомусь членові уряду і заохотить його до боротьби проти цього запланованого самогубства. Нехай християни проводять покаянні процесії на противагу гей-парадам!

Наші гріхи дають місце демонам, щоб могли нас карати. Бог це допускає. Але якщо ми щиро каємося, Бог прощає нам гріхи, демони мусять відійти від нас і покинути територію. Тоді вони не можуть реалізувати свою ліквідаційну програму тиранії і смерті. Тому покаяння надзвичайно важливе! Духа покаяння отримає той, хто щиро молиться.

Біблія відкриває, що ті, які повірять брехні, приймуть чіпування. Але ті, які будуть молитися і каятися, або повністю відвернуть це лихо від даної території, або матимуть світло і силу відмовитись від вакцинації та чіпування, навіть ціною великих жертв. Ті, які приймуть чіп, зазнають великих страждань. Але найгіршим для них стане те, що підпадуть під владу звіра і вже не зможуть чинити спасительне покаяння. Їхньою трагічною долею разом зі звіром стане вогненне озеро.

Тому таким важливим є час, який Бог дає нам, щоб ми сьогодні дійсно почали правдиво каятися. Якщо послухаємось і почнемо молитися, Бог дасть нам силу просвіщати й інших, а тим самим врятувати їхнє життя і безсмертні душі. Потрібно боротися в молитві передусім за своїх близьких. Деякі з них щодо цього питання все розумітимуть, а інші будуть схилятися до брехні.

Тому потрібно молитися за них і передавати їм правдиву інформацію. Через молитву Бог дасть вихід. Молитвою ми також випросимо, щоб ті, які мають владу в народі, отримали світло і силу та виступили проти вакцинації ‒ так, як це зробив президент Трамп, завдяки якому примусова вакцинація в США скасована.

У ці дні Бог вимагає від кожного принаймні одну годину молитви щодня і піст в середу і п’ятницю.



+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі