Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 8 червня 2020 р.

Що чекає мене в майбутньому?


Люди завжди хотіли знати своє майбутнє,що відбудеться у їхньому житті, чого вони досягнуть, коли помруть. Тому великим попитом користуються ворожки, гороскопи, сонники. Бог заборонив нам робити це, а сатана через своїх слуг знову пропонує цілий спектр "послуг". А ми як голодна і дурненька рибка, знову клюємо на порожній гачок.

Біблія говорить нам, що у майбутньому нас чекає смерть, а потім Божий суд. А далі або вічне небо, або вічне пекло. Диявол постійно намагається заперечити Боже слово, обдурити нас і звести з єдиної правильної дороги.

Ще в раю він зробив першу спробу і йому це вдалося: "Будете, як боги." Адам і Єва зацікавились і поплатились за це вигнанням з раю, а якщо ми попадемось, то нас не впустять до Божого Царства.

Все чого потребуємо - вірити Богові і ніколи не ставити Його слово під сумнів. Він - є Правда, а сатана - батько брехні. Нам потрібно зробити правильний вибір і завжди триматись Божої дороги - Ісуса Христа.