Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 13 липня 2020 р.

ЕЛЕКТРОННИЙ КОНЦТАБІР: Ще тепер кожен народ має шанс вирватися з цієї програми смерті

Остання книга Біблії, Одкровення апостола Івана, каже: «Ті, які прийняли клеймо ‒ чіп (13,16-18), отримають злі гнояки (16,2), а вкінці опиняться у вогненному озері (14:9-11,19-20). Хто не прийме клеймо (чіпування), той отримає вічне життя (15,2; 20,4)».

Чи ці вислови зі Святого Письма стосуються сучасної запрограмованої вакцинації та чіпування? Як до цього має ставитися розумна людина, а передусім християнин?

- ТАК,  СТОСУЄТЬСЯ

Це серйозна справа! Приймаючи чіп, людина відмовляється від власної волі, тобто від особистої свободи. Вона стає біороботом. Мета чіпування ‒ закрити все людство в електронний концтабір і поступово зменшити його кількість на 6 мільярдів.

Але йдеться не лише про втрату фізичного життя. Очіпована людина, яка добровільно віддала свою волю Божим ворогам, вже не може каятися і спасти свою душу. Хто не хоче втратити вічне життя і хоче бути спасенний, мусить радикально відкинути вакцинацію, яка у зв’язку з запрограмованою пандемією містить елементи чіпування.
Якщо ми вчасно не зупинимо цю машинерію смерті, то в нас не залишиться іншого вибору, як зазнати переслідувань і, можливо, фізичної смерті. Щоб народ не потрапив у цю безвихідну ситуацію, потрібно діяти негайно. Байдужість ‒ це сьогодні каригідний злочин.

Який конкретний вихід?


Прикладом є єпископи з Молдови. Вони одноголосно звернулися до президента і уряду з безкомпромісною вимогою не дозволити обов’язкової вакцинації. Вони також виступили проти введення 5G, що також пов’язане з чіпуванням і пандемією.

Тому нехай кожен політик і кожен єпископ негайно звернеться до президента і уряду та безкомпромісно вимагає заборони обов’язкової вакцинації, нав’язуваної у зв’язку з т.зв. пандемією.

Кожен громадянин повинен перестати вірити брехливим мейнстрім-медіа, які в цей критичний момент маніпулюють суспільною думкою, залякують і створюють штучну паніку через так званий коронавірус.

Кожен громадянин зобов’язаний як мінімум написати лист до влади із чіткою вимогою про заборону обов’язкової вакцинації. Зокрема, громадські організації зобов’язані виступити з цією чіткою вимогою та чинити тиск на владу з метою порятунку народу.

Нам загрожує велика небезпека. Якщо вчасно не створити тиску для запровадження таких державних заходів, які б зробили обов’язкову вакцинацію абсолютно неможливою, народ стане заручником самогубного механізму. Тоді люди самі вже не захистяться. Зокрема, це означає, що армія, поліція, юристи, медики, вчителі та діти у школах будуть масово вакциновані, тобто чіповані. В кінцевому результаті цієї машинерії не уникне жоден громадянин. Якщо б хтось мав ілюзії, що вакцинація ще не повністю матиме характер чіпування, а тому не є небезпечною, той помиляється.

У програмі повного поневолення людства та його редукції ця планова вакцинація має своє чітке завдання: вона є засобом залучення людства до самогубного механізму. Коли через байдужість відповідальних осіб, церковних лідерів та власних громадян машинерія вже роз’їдеться, то окрема людина буде безсилою. Тоді батьків, які виступлять проти вакцинації, тобто чіпування, своїх дітей, помістять у психлікарню чи у в’язницю, а їхніх дітей заберуть і вакцинують!

Готується найжорстокіший тоталітаризм і масовий автогеноцид. Ще тепер кожен народ має шанс вирватися з цієї програми смерті. Тому потрібно реагувати негайно!