Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 26 лютого 2012 р.

Радіостезія, лозошукання

З багатьох наукових аналізів звернемо увагу на висловлення трьох провідних авторитетів: 
 
а) доц. RNDr. Петр Ржепа, кандидат Наук, голова відділу Чеських математиків і фізиків, пише: “Існування того, що лозошукачі та їхні прихильники називають геопатогенними зонами, драконськими жилами, Гартмановими зонами і т.п., ніколи не було доведеним і тому належить до повір’їв… Тут виникає і небезпека поважного захворювання, тому що замість серйозного лікування, клієнти сполягають на переміщення ліжка”;

б) члени Словацької Академії Наук, Др. Капішінскі, MUDr. Уйгазі, MUDr., Зікмунд Dr.Sc. у розмові з пропагаторами психотроніки чітко вказали, що лоза з маятником і геопатогенні зони відносяться до області повір’їв, і з наукою не мають нічого спільного. (Словацьке радіомовлення 9.8 і 10.8.1995р.);
в) стисле висловлення колективу 12-ти науковців Карлового університету: “Погляд на патогенні зони однозначний: патогенні зони не існують, ідеться про помилку або свідомий обман.” (Альтернативна медицина, можливості та ризик. Прага, 1995р.).
Погляд Св. Письма і Церкви:
1. Катехизм Католицької Церкви пар. 2116 відкидає всі форми віщування. Це відноситься і до лозошукання (тобто віщування).
2. Св. Офіціум в 1942 році заборонив духовним особам користуватися маятником і лозою!
3. В пастирському посланні тосканських єпископів від 1994р., лозошукання засуджується цитатою з Біблії як дух чужоложства: “Народ мій у свого дерева шукає ради, і палиця його майбутнє його звіщає, бо дух блудництва зводить їх з дороги; блудуючи, вони від свого Бога відступили” (Ос. 4,12; пор. Іс. 2,6).
Професор о. Т. Іванчіч із Загребу сказав одному лозошукачеві, щоб знайшов у його квартирі шкідливе випромінювання. Лозошукач йому відповів: “Вам не може нічого шкодити, бо ви молитеся!” Проф. о. Іванчіч до цього додав: “Що це за сили, які виганяються молитвою? Це конкретний доказ, що тут йдеться про діяння злого духа.”
Дивує, що багато монахів і священиків у сучасній добі користуються маятником і лозою. Відомо, що в деяких монастирях і парафіяльних домах, в яких “побували” лозошукачі, в стіни вмонтовано “пристрої для усунення негативної енергії.”
Можемо легко довести, що лозошукання належить до області віщування. Лоза реагує не тільки в природі, але і над картою, хоча з карти жодне випромінювання не виходить! Чітко видно, що лозошукання - це віщування, бо в лози можна “запитати” про майбутнє. Деякі лозошукачі по фотографії визначають, чи дана особа жива чи мертва. Так само відповідає і маятник. Отже, це віщування - гріх проти першої Божої заповіді.