Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 15 вересня 2012 р.

Виховання дітей і загрози гендерної ідеології


Господь Ісус навчаючи, говорив, що маємо бути подібні до дітей. «Хто найбільший у Царстві Небеснім?» «Поправді кажу вам: коли не навернетесь і не станете, як ті діти, - не ввійдете в Царство Небесне!» (Мт.18,3) «Поправді кажу вам: хто Божого Царства не прийме, немов те дитя, той у нього не увійде!» (Мк.10, 15) 

Однак сьогодні приймаються, без перебільшення, сатанинські гендерні закони, які позбавляють батьків права виховувати дітей, передати їм віру, прищепити любов до Бога. В Болгарії, наприклад, намагаються прийняти «Закон про дітей», де наголошується: «…релігійна свобода не стосується сфери виховання дітей. У держави з᾽являється юридичний важіль як перешкодити батькам «залучати дітей до релігійної активності».

Чим є сучасна гендер-гей шизофренія і ювенальна юстиція на практиці? 


Хто з вас є батьком чи матір’ю, то має до свого сина чи доньки батьківське відношення. Уявіть собі, що вашу 4-літню дитину вихователька в дитсадку перевиховала так, що вона б не знала чи є хлопчиком чи дівчинкою; і вже не казала б вам «таточку», а «батько один». А потім у школі і надалі вашу дитину агітували б гомосексуалісти, а тоді, згідно гендер-гей ідеології стверджували, що ваша дитина не є тим, чим народилася, а навпаки. А далі, нав’язували би їй гормональні ліки і сугестивно б рекомендували, що має право на операцію зі зміни статі. І таким чином ваша дитина стане жертвою тиранії і морального збочення. Її відкриють всім нечистим демонам, буде інфікована смертельним СНІДом, стане хронічним алкоголіком, наркоманом, а може злочинцем і закінчить як суцільна руїна. А потім у депресії та відчаї помиратиме як самогубець через нав’язливо пропоновану евтаназію. Ваше дитя завдяки такій системі буде мати пекло тут на землі, а потім пекло і після смерті. З вашого найдорожчого скарбу – дитини ‒ зробили духовну і фізичну каліку. Чи усе це перенесло б ваше любляче серце? А якщо ви почнете захищати свою дитину, то згідно анти дискримінаційних і гомофобних законів вас покарають ув’язненням, а вашу дитину безповоротно заберуть. Дітей беруть з добрих сімей, насильно, всупереч волі батьків і всупереч волі дітей, позбавляючи їх найнеобхіднішого, найосновнішого права: БУТИ РАЗОМ. Потім дитина кочує з однієї прийомної сім’ї в іншу, а на кінець, їх продають гомосексуалістам, педофілам закордон. Сьогодні вже 40000 збоченців з-за кордону подали замовлення на українських дітей.

Кожного року, починаючи від 2012, заплановано в Україні забирати 30-50 тис. дітей, згідно Паризької моделі. 

А як працює ювенальна юстиція у Франції, можемо побачити на прикладі актриси Наталі Захарової, у якої 13 років тому відібрали 3-літню донечку (без суду). Коли мати почала боротися за повернення дитини, отримала судовий вирок – позбавлення батьківських прав з причини «задушливої материнської любові». Втручання президентів Росії і Франції нічого не дало, ювенальна юстиція – наднаціональна структура. Головний прокурор Франції сказав: «Ми беремо дітей в такій кількості, яка нам призначена згори». Довгі роки мати і донька зовсім не бачилися, не могли навіть спілкуватися. Після невтомних пошуків донечки по різних інтернатах закритого типу, матері вдалося знайти, де перебуває її дитина. Однак Маша так підросла і змінилася за всі ці роки, що мама її не впізнала. Але Маша, коли побачила маму біля воріт інтернату відразу впізнала свою маму, кинулася в обійми і довго разом плакали… Маша і мама хочуть бути разом, але і надалі триває боротьба.

І весь цей жах нам нав’язують з Заходу як престижні євро стандарти, закріплені в міжнародних конвенціях. З доповіді ЮНІСЕФ: 

- «Діти за законом можуть висловлювати свою думку стосовно усиновлення і опіки про них і то вже від наймолодшого віку»;
- «Всі діти повинні мати необхідну інформацію про свої права, статевий розвиток, контрацепцію та ВІЛ/СНІД»;
- «Дитина має прагнути мати власний дохід»;
- «Дати дітям можливість використовувати ЗМІ для того, щоб ділитися своїми поглядами і думкою».


Такі вислови, закони, резолюції окреслюють самогубний напрям, пов’язаний з деморалізацією та демонізацією молодої генерації. Йдеться про злочини, набагато важчі, ніж злочини фашизму, засуджені в Нюрнберзі, і злочини сталінізму з його ГУЛАГами. Впроваджувані сьогодні закони стосуються кожного батька, матері і кожної дитини. СПАСАЙМО СВОЇХ ДІТЕЙ ВІД МОРАЛЬНОЇ І ФІЗИЧНОЇ ЛІКВІДАЦІЇ! Пробудімось, не будьмо байдужі! 

Треба виховувати дитину, щоб вона була мудрою, не піддалася на злі звички, бо стане рабом. Звичайно, можна потім навернутися, але треба з великими зусиллями боротися: зводити внутрішні духовні битви, відрікатися свого егоїзму, шукати спільноту, де є добрі засади, бо довкола 1000 пасток. Навернутися означає змінити мислення, бо довкола вся та пропаганда гомосексуалізму в ЗМІ, зміна законів систематично міняє мислення. Діти не мають шансів, всі ті збочення йдуть, як комбайн, як епідемія, тому мусимо боротися! Звичайно, своєю силою не переможемо. Треба кликати до Бога, щоб дав світло і силу, бо боремося не тільки за себе, а і за майбутню генерацію. Ісус нам показує як маємо просити, як надокучлива вдова: «Оборони мене від мого супротивника!» … «А Бог хіба не оборонить своїх вибраних, які до Нього день і ніч голосять, і чи баритиметься до них? Кажу вам: оборонить їх негайно! Тільки ж Син Чоловічий, коли прийде, чи знайде на землі віру?» (пор. Лк. 18,1-8) А ми кличемо? Кличемо з цілого серця? Чи ми байдужі? 

Як би то було добре, якби на Україні було справжнє виховання. Робити, що можемо: молитися, постити, маніфестувати, писати листи президенту і владі.

Вони активні (диявол і його слуги) − працюють вдень і вночі, тому і нам треба працювати – за наших дітей, за душі, за які Ісус помер. Якщо це робитимемо – це і буде справжня любов!