Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 12 вересня 2012 р.

Діти - малі воїни Ісуса

МАЛИЙ БОРЕЦЬ 
Ми намагаємося виховувати дітей по-Божому. Звичайно, за день станеться багато непередбачуваного, від чого ми не змогли дітей застерегти або пояснити, однак вчимо їх розрізняти, щоб самі вміли зорієнтуватися в ситуації. Одного дня від однокласників сина я довідалася, що мало що бракувало, щоб він отримав двійку з англійської мови. Я сподівалася, що може він забув зошит, або був неуважний, або бешкетував. Але він «зорієнтувався»: виявляється, що на уроці англійської мови діти вчили як по-англійськи буде рука, нога… І , ніби як ілюстрацію до цього треба було розмалювати «монстрика» - потвору з трьома очима, з дебільним виразом, зелену, з багатьма ногами…, а син відмовився!
Сказав, що вони як з пекла і він таке малювати не буде. Зустрівши вчительку англійської, я її попросила, щоб на наступний раз краще дала синові якесь інше завдання і не змушувала таке розмальовувати.

БОРОТЬБА З ГРІХОМ
Наші діти взагалі любляться, з Божою допомогою вдалося викорінити, що вони не бються, але звичайно, час від часу сина потягне штовхнути молодшу сестричку. І він бачить, що це погано, і йому доводиться докладати дуже багато зусиль, щоб погамувати свою стару людину. А одного дня дивлюся, в нього на лівій долоні намальований хрест і серце. В першу секунду я думала його «визбирати», що це він таке понамальовував, але потім стрималася. Подумала: треба спокійно вияснити, що це би могло означати. І питаюся сина: «А що це ти таке намалював?» Він трохи засоромився, а потім пояснив: «Я намалював хрест, що Ісус помер, а серце, що пролив Свою Кров, щоб памятати, щоб не штовхати Софійку». Після такого пояснення я могла хіба тільки подякувати Богові, що так мудро Сам виховує моїх дітей.     
(Богданна, 36р.)