Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 17 лютого 2013 р.

Чуда стаються

Християнська спільнота “Діти Марії”, на прохання учасниці цієї спільноти – дівчинки Оленки, щиро молилися за її хвору на серце маму.

Мама перебувала в тяжкому стані в Львівській лікарні. Потрібна була термінова складна операція на серце, яка коштувала багато тисяч доларів. Цих грошей в родини Оленки не було, але Господь Бог вислухав щирі молитви діточок за хвору маму Оленки. Тими днями прибув до цієї лікарні один меценат і хотів зробити добру справу профінансувати одну важку операцію. Йому подали цілий ряд папок з історіями хвороби і він вибрав тільки одну, не знаючи ні цієї людини, ні її сім’ї. Вибір впав на маму Оленки. 

Цей чоловік заплатив всі ці великі гроші за цю складну операцію. Тепер мама Оленки вдома, почувається добре. Господь милостивий вислухав молитви діточок християнської спільноти і врятував маму Оленки від неминучої смерті.

Слава Тобі Всемилостивий Господи навіки віків! Амінь!


п. С. Р.