Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 28 листопада 2013 р.

Фетальна терапія – сучасний канібалізм

Що таке «фетальна терапія»?

Фетальна терапія (лат. fetus) – це «метод лікування», який полягає у введенні препаратів виготовлених на основі клітин та тканин ембріонного походження в організм людини методом ін’єкції чи хірургічної операції. В аптеках України вже можна знайти препарати такі як Fetan, Human. Коштує одна ін’єкція дуже дорого і може сягати 2000 доларів. Що ж тут приховується? Панацея від усіх хворіб чи обман і спроба заробити шалені гроші?

Матеріал для таких препаратів беруть із людських зародків. Активісти цієї терапії вважають, що для того, щоб препарат був максимально ефективним, зародок повинен бути у віці 14-21 тижня (3-5 місяців). При цьому його вага не повинна перевищувати 450 грам. Плід повинен бути від здорової матері без генетичних аномалій та без порушення цілісності шкіри.

Тут йдеться про переривання вагітності і до цього вбивання зовсім здорових дітей. Тому, найбільші маніпуляції здійснюються при т.зв. принатальній діагностиці: матерів застрашують страшними дефектами дитини та спонукають зробити аборт. Терапія передбачає т.зв. «керовані аборти» - це передчасні пологи, як правило, викликані гормональними препаратами. Лише так дитина може народитися живою.

Процедура є такою: плід мусить бути живим! Його ретельно обробляють розчином детергента, а потім обмивають дистильовано водою. Після цього видаляють наступні  органи: тимус, серце, легені, печінку, селезінку, спинний мозок, щитовидну залозу, очі. Крім цього знімають шкіру з живота та спини.

Цей новітній метод канібалізму має великий попит у санаторних центрах, напр.. в Росії, де нав’язують думку багатим людям, що вищезгадана терапія сприяє омолодженню, оптимізації ваги, розумової спосібності, сповільнення старіння, збільшує лібідо тощо. Таким чином людей спонукають свідомо чи несвідомо брати участь у кровавих злочинах. Окрім цього центри цієї терапії надають тканини ембріонів для виготовлення косметичних препаратів. Вони роблять наголос на спробі вилікувати хвороби Дауна або Паркенсона та інші хронічні невиліковні захворювання. Але випадки зцілення хворих спеціалістам не відомі.

Моральна оцінка фетальної терапії

Перш за все, це смертний гріх для лікаря, який цим займається, і пацієнта, який хоче зцілення за рахунок чужого життя, а також для матері, яка дає згоду на «використання» її дитини. Які б позитивні  результати не дала фетальна терапія при лікуванні захворювань,  в її основі лежить насильне позбавлення життя іншої людини. Холоднокровне використання плоті ще не сформованих остаточно дітей задля лікувальних цілей є протиприроднім і розцінюється як людоїдство (канібалізм).

У Франції та Німеччині фетальна терапія є заборонена законом. В Україні ця проблема замовчується, наче б її не існувало. Невже наша українська нація дійшла до такого зубожіння, що готова мовчки дивитися як поїдають її власних дітей? Вибір за нами!