Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Нові мученики за Христа


Блаженні переслідувані за правду, бо їхнє Царство Небесне. [Євангеліє від Матвія 5: 10] Ємені християнина розіп'яли за Христа. Той, кого ви бачите один з новонавернених християн, перейшов у християнство з ісламу. Він не вчинив ніякого злочину, крім того, що увірував в Ісуса як Спасителя і Відкупителя свого життя. Віра в Ісуса Христа є найбільшим злочином в Ємені і, згідно з законами шаріату, суворо карається.

Нижче на фотографії зображений розп'ятий на хресті чоловік - в лахмітті, закривавлені руки-ноги прибиті та прив'язані до поперечин, над головою - табличка з арабською в'яззю. Саме так в мусульманському Ємені карають за перехід з ісламу в християнство.

P.S. : Чи готовий ти бути мучеником за Христа? Проаналізу свою віру, чого вона варта?