Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Молитва відречення від усякого зла

Господи Icyce Христе, приходжу в Твою присутність і віддаю себе Тобі повністю, як своєму Господу і Спасителю. На себе вбираю Боже військове спорядження, щоб міг відбити усі диявольські напади. Підперезуюся істиною і на себе вдягаю панцир праведності. В руки беру щит віри, щоб ним загасити всі розпечені стріли злого. Приймаю Боже спасіння як шолом на свою голову і беру слово Боже як меч Духа (Еф 6, 10-17).

В Ім'я Ісуса Христа я відрікаюся Сатани і відкидаю від себе всі діла його. Відрікаюся всякої сили, що не походить від Бога і всякого виду поклоніння, котре не почитає Ісуса Христа в істині. Від себе відкидаю все, що не належить до Царства Божого. Зрікаюся всіх магічних сил і всякого зла.
В Ім'я Ісуса Христа відрікаюся від всякого виду окультного діяння і перериваю всякий вплив зла на життя моєї сім'ї і родини. Відрікаюсь прикликання духів, гороскопів, гадання, відвідин різних окультних сеансів, носіння амулетів, відвідування ворожок, відьом, чарівниць, біоенергетиків, знахарів, екстрасенсів, кіропрактиків (костоправів) і всякого іншого зла. Зрікаюся фільмів, книжок і музики, котрі поширюють окультне. (Зрікаюсь всякого договору з сатаною і каюсь, що продав свою душу в будь-який спосіб). Все, що передано дияволу, я відбираю і повертаю під владу Ісуса Христа, в Ім'я Ісуса Христа і силою Його Крові.

В Ім'я Ісуса Христа я з себе виганяю всякого духа ненависті, заздрості, гіркоти, розчарованості, відкинутості, непрощенна, похоті, обжерливості, лінивства, гордості, безвідповідальності. Виганяю всякий дух брехні, омани, зіпсутості, розсіяності, непевності, розгубленості. Зрікаюся всякого духа, котрий би хотів мене навести на зло, а навіть на те, щоб дари Божі я зловживав.

Зрікаюся всякого зла і прошу Тебе: Господи Ісусе Христе, прости мені всі випадки, коли я шукав знання поза Тобою. Прости мені кожен випадок входження в окультне. Прости мені, що я не давав Тобі бути моїм Господом і Спасителем. Приймаю Твоє прощення і прощаю самому собі. Небесний Отче, дякую Тобі за Твою вічну Любов. Дякую Тобі, Ісусе, що Ти дав мені свого Святого Духа. Дякую, Тобі, Духу Святий, що Ти сповнюєш мене світлом, любов'ю, миром, здоров'ям і радістю.




Уклав: (р. Robert De Grandis, SSJ)