Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятницю, 17 листопада 2017 р.

Мета подружнього життя

Подружнє життя має свою визначену Богом мету. Вона є закорінена у Божому слові та окреслена навчанням Церкви від доби апостолів. Мета родинного життя виражена у трьох ключових речах:

1) Спільне життя. Воно включає в себе спільне проживання та взаємну любов, вірність і чесність. Християнське подружжя має вчитися разом служити Богові та допомагати один одному до спасіння. Сім'я - це човник, в якому дві особи разом пливуть до небесної пристані.

2). Народження дітей. Плодом подружньої любові є дітородження. Батьки мають пам'ятати, що кожна дитина - це Божий дар.

3). Виховання дітей. Це основний обов'язок батьків. Саме вони є відповідальні за моральну і духовну зрілість своїх дітей перед державою і Церквою. Добре родинне виховання є духовним імунітетом для дитини, яка стане дорослою. Батьківські науки, їх приклад та присвячений час для дітей, ніколи не стираються з пам'яті, але є моральною опорою у важких хвилинах життя.


Читати також:  Основа подружніх взаємовідносин