Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 4 липня 2019 р.

Хто приховується за ворожками, цілителями і магами

Кожен з нас не один раз бачив у газетах або по телебаченню рекламу "послуг" баби Валі, діда Панаса або інших "цілителів від Бога", які пропонують свою допомогу у вирішенні різного роду проблем, лікуванні хвороб, зняття прокляття і т. п. Потрібно лише записатись на прийом, прийти у вказаний час і все, щастя вже у вас в кишені.

Але що насправді приховується за цією "допомогою" і які сили там діють?
Те, що навколо бабці розвішані ікони, горить свічка і вона навіть щось молиться, не може замаскувати того, кому вона насправді служить.
Той, хто прийде до такого роду "цілительки" автоматично потрапляє у пастку диявола, який за ворожкою стоїть. Сатана потім буде вимагати свою частку, тобто душу людини, яка повірила йому. Наївно вважати, що він "допоможе", а на цьому все закінчиться. Ні, диявол міцно тримає свою жертву і нікому не віддає.

Більшість людей "клює" на такого роду пропозицію, бажаючи швидко і без намагань змінити щось у житті, чогось досягнути, захиститись від небезпеки. Це легко і просто, не потребує зусиль, ворожка з її "даром" все зможе. Так, диявол має силу щось змінити, але ціна, яку доведеться заплатити є дуже високою. З Богом є важче, потрібно каятись, молитись, довго чекати на допомогу, а тут, раз і готово. Як не скористатись нагодою?

Щодо "дару від Бога", то мова йде не про Ісуса Христа, а про "бога" з маленької букви "б", тобто демона, який ховається за ширмою християнських символів і термінів. Господь Ісус давав Своїм учням силу зціляти і робити чуда, але умова була одна - покаяння і зміна життя відповідно до Божого Закону. Диявол лише копіює те, що робить Бог, а сам нічого доброго не може зробити, тільки нашкодить під виглядом добра.

Біблія каже, щоб ми не звертались до ворожбитів, а на рекламному листку пише: "ворожка від Бога". Одне суперечить іншому, а люди наївно йдуть і йдуть, щоб наповнити армію сатани і щоб пекло не залишилось порожнім. Потім приходять терпіння або хвороби, а людина бунтує в серці: чому так є?

Не означає, що той, хто таке робив не має шансів на помилування. Кожен з нас перед Богом є грішним, але той, хто щиро кається і зійде з дороги гріха, отримає визволення і зцілення від будь-якого пов'язання, а людина, яка залишається затверділою у своєму гріху, добровільно приймає прокляття. Ісус кличе до спасіння всіх: "Прийдіть до Мене всі, втомлені і обтяжені, і Я облегшу вас." Потрібно прийти до Нього, а не шукати допомоги у сатани.