Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 3 липня 2019 р.

Християнство - це дорога до свободи

Правдиве християнство - це дорога свободи! Цю свободу зуміли здобули святі і всі щирі віруючі усіх часів християнства. Сьогодні навіть для багатьох охрещених людей християнська віра є нецікава і не в моді. Молодь часто бачить "паперових християн" з усіма формальностями і традиціями, які перестали бути "світлом для світу" - втратили духовну силу. Їх це відштовхує і вони шукають ідеалів та чим наповнити своє серце деінде. 

В чому полягає свобода християнина? 


Ця свобода полягає у внутрішньому визволенні людини від рабства гріха (лихих схильностей, прив'язаностей, образ, непрощення, страху, самолюбства, душевних ран ...).

Як стати на цю дорогу свободи? 


Стаємо на цю дорогу коли: 

1) свідомо довіряємо своє життя Ісусові як нашому Богу і Спасителеві; 

2) в покаянні визнаємо: "Господи, я грішна людина, прости мені мої гріхи! Ісусе, спаси мене! Дай мені силу перемогти руйнівну силу гріха!" 

3) з'єднуємося з Ісусом у молитві та рахуємося з Ним у своєму щоденному житті; 

4) той має внутрішню свободу, хто має чисте серце (сумління), омите Кров'ю Божого Сина; 

Цю свободу людина не знайде у різних школах психології, філософії, у релігіях чи окультних науках. Запам'ятай! Цей дар свободи дарує людині тільки і тільки ІСУС! 

Боже слово говорить: "Кожен, хто в Ньому (Ісусі) перебуває, той не грішить" (1 Ів. 3,6). 

Християнська місія полягає в тому, щоб допомогти людині зустрітися з Ісусом та стати на дорогу свободи і вічного життя.