Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділя, 18 серпня 2019 р.

СПРАВЖНІЙ СКАРБ

Під час розкопок Помпеї (міста в Італії знищеного виверженням вулкану Везувій в 79 році від Р. Х.) археологи знайшли тіло жінки, обидві руки якої були наповнені золотом: сережками, ланцюжками та іншими дорогоцінностями. Ці прикраси, як запевняють фахівці, є одними з найкращих зразків ювелірних виробів того часу.

Можемо собі уявити цю жінку, яка побачивши небезпеку, що наближається, біжить, щоб взяти те найдорожче, що має. А через короткий відрізок часу, покрита шаром попелу з вулкану, вона помирає від задушення. Ця картина ще сьогодні, більш ніж 19 століть після катастрофи вражає: недоторканий скарб біля мертвої людини!


І у наші дні тисячі або і мільйони людей думають лише про те як зберегти свій маєток, своє матеріальне добро. Аж до останнього подиху вони залишаються прив'язані до чогось, що їм належить. Багатство залишиться, люди помруть. Їхні тіла поховають, а що буде з їхніми душами?

Бог нас попереджає, що одного разу на весь світ прийде катастрофа набагато гірша, ніж виверження Везувію. Ісус Христос з'явиться як Переможець, щоб виконати проголошені суди над людством. І ті, хто нагромаджує матеріальне багатство і живе без Христа, будуть всього позбавлені, а їхньою долею буде вічна темрява.

Нашим скарбом не обов'язково мають бути гроші. Це може бути будь-що, чому ми служимо, до чого прив'язане наше серце, тобто все, що є на першому місці у житті людини, крім Бога.

Справжнє багатство, яке можемо взяти з собою навіть після смерті, є те, що нам дає Бог – вічне життя. Його маємо берегти, щоб не втратити те, що Господь виборов нам через Свої муки і смерть на хресті.