Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 29 вересня 2019 р.

ХРЕСТ ЧИ ПІВМІСЯЦЬ?

Тенденція до поширення мусульманства спостерігається не лише в Європі. Українські дівчата легко приймають іслам зрікаючись Христа і навіть не задумуючись, що їх після цього чекає. Я маю на увазі
навіть не ставлення чоловіків до жінок у ісламі, а те, що вічне життя міняється на дочасне і розкішне.


Знайомий чув розмову в маршрутці, як дві жінки говорили про цю проблему. Одна з них ніяк не могла зрозуміти, чому наші християнські дівчата масово відрікаються Бога, а стають мусульманками. Ходять у їхніх хіджабах і паранджах, хоча поки вони не зрадили Христа, не змусиш їх нормально одягнутись.

Випадок, який стався кілька століть тому показує, яка доля очікує на таких яничарок. Коли турецький султан захопив Константинополь, то його військо пролило багато християнської крові. Турки захопили у полон дівчат-християнок і вибрали з них найгарнішу, якій султан запропонував стати його дружиною, але ціною зради Христа. Вона погодилась, але турецьке військо збунтувалось і погрожувало султанові заколотом.

В день їхнього весілля в центрі міста зібралось багато людей, там був встановлений поміст, на якому стояли два престоли - один для султана, а другий для його нової дружини. Коли дівчина вийшла вперед і перед всіма відреклася Ісуса Христа і прийняла іслам, султан покликав її і простягнув їй корону. Дівчина одягла її і пвернулась д нарду, щб люди могли побачити нову султаншу. І в той момент султан витягнув меча і відрубав їй голову.

Отак сумно закінчилось життя однієї зрадниці, яка більше любила багатство, ніж Бога. І відрікшись Спасителя сама обрала собі вічні муки в пеклі.

Кожна дівчина, яка вирішила зробити такий крок, мала б задуматись над його важливістю. Але основною причиною цього явища є забобонна віра, невіра в Бога і незнання основних правд християнства. Стаючи мусульманками вони відрікаються Того, в Якого ніколи не вірили і Якого ніколи не зустріли у своєму житті.