Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 30 вересня 2019 р.

ЛИШЕ КРОК

Кожен з нас у житті долає різні відстані, короткі або довгі, а дехто навіть довжиною в роки. Все наше перебування на цій землі є дорогою, якою ми подорожуємо. А куди саме?

Весела компанія молодих людей зайшла в автобус і розсілась по своїх місцях. Поблизу них сидів чоловік і читав Біблію. Щоб розсмішити своїх друзів, один жартун запитав: "Вибачте, чи могли б Ви мені сказати, чи звідси далеко до раю?"


Християнин поглянув на нього і привітним та одночасно серйозним тоном відповів: "Рай, мій друже, є віддалений від тебе на лише один крок. Не хочеш зробити цей крок тепер?"

Це була вся відповідь. Але ці прості слова і спосіб, яким вони були сказані, переслідували хлопця. Постійно приходили йому на думку і він не мав спокою, аж поки не зробив цей один крок до Ісуса Христа.

Цей крок можуть зробити всі люди, які хочуть бути спасенними і жити вічно. Від неба нас віддаляє тільки один крок, якого ніхто замість нас не може зробити. Це є наш добровільний вибір, знак нашої доброї волі.

Від пекла ми теж перебуваємо на мінімальній відстані довжиною в один маленький крок. Мільйони людей кожного дня роблять цей вибір, від якого залежить їхня вічність.

А яким є мій щоденний вибір? Куди я прагну потрапити, де хочу провести свою вічність?