Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 28 вересня 2019 р.

ПРАВДИВО ПРО ПОГАНСЬКІ РЕЛІГІЇ

Буддизм ‒ це релігія без Бога, яка, однак, вшановує багато різних божеств. Ідеал буддизму ‒ це повне знищення світу, а передусім, знищення особистого існування ‒ самознищення. Жінка, як носителька нового життя, є зненавиджена. Жінканачебто не може осягнути т.зв. досконалості, поки не перевтілиться в чоловіка. А це і є корінням гендерної ідеології. Буддизм постійно зображає жінку як щось огидне.

Оскільки буддизм вірить в реінкарнацію, то вшановує тварин, але байдужий до страждань людей.

Свідчення колишнього буддиста: «Далай-лама вшановується як перевтілення поганського бога. Під час повторювання мантр буддист прикликає до себе демонів і дияволів, щоб буквально його опанували. Наприклад, найвідоміша практика тибетського буддизму, т.зв. «хода», проводиться на цвинтарях, які фактично є долиною людських трупів – тіл, накиданих для грифів. Те саме робить в уяві і медитуючий, але подумки кидає куски м’яса зі свого тіла не грифам, а демонам і своїм божествам. Нірвана ‒ це ототожнення з демонами і повне заперечення власної особистості...».

Буддизм і християнство розділяють нездоланні відмінності: буддизм не вірить в єдиного Бога-Творця. Він проповідує фальшиву дорогу самоспасіння у т.зв. нірвані. Але все це ‒ великий обман. Відкуплення ‒ це начебто пізнання, що все є одне! Тим самим вже немає різниці між добром і злом.

Читати також:

Ісус визволив нас від гріха і демонських сил: «Бог вирвав нас із влади тьми й переніс у царство Свого улюбленого Сина, в якому ми маємо відкуплення, прощення гріхів» (Кол. 1,13-14). Нас визволив – відкупив – Ісус, а не фальшива дорога дзен-буддійських медитацій. Обманом є та­кож вчення про реінкарнацію, яка заперечує основні істини християнства: особового Бога, Ісуса як Відкупителя, безсмертну душу, реальністьгріха, вічну нагороду і вічне покарання після смерті.

Через що найбільше поширюється буддизм?

Сьогодні відбувається наймасовіша місія буддизму на території колишнього християнського світу. Вже не існує ні одного міста, де б не пропагувалося бойове мистецтво: дзюдо, айкідо, карате, тайквондо, тай-чі. Тут не йдеться лише про спорт чи фізкультуру, але про зв’язок з буддійськими медитаціями, які ведуть християн до відступництва від Христа.
Масова популяризація розпочалася ще 50 років тому через фільми, літературу та показові виступи.

Які є буддійські окультні практики?

Це, наприклад, ворожіння через т.зв. «Книгу змін», а також є китайські гороскопи зі своїми знаками зодіаку.

Акупунктура, акупресура та китайські масажі, які походять з учення про інь та янь і відкривають людину для нечистих і окультних духів.

Бонсай ‒ це облаштування саду, пов’язане з забобоном про присутність духів померлих предків. Дзен-сади теж мають окультне підґрунтя. Це стосується також китайських драконів, татуювання, фігурок Будди, ароматичних паличок, тибетських дзвіночків, прикрашання помешканняжабами, черепахами, слонами і т.д. ‒ т.зв. феншуй. Все це має окультне коріння, і сьогодні стає частиною життя необізнаних християн.

Запровадження чайних має спонукати людей до відкритості для східної псевдодуховності. Багато чаїв має наркотичну дію і спричиняє залежність, наприклад чай «криниця дракона»...
Багато сучасних християн отруєні буддійською псевдодуховністю. Сьогодні буддизм є основною духовною силою в новій антихристиянській релігії і системі Нью-Ейдж.

Що є суттю індуїзму?

Індуїзм ‒ це поганська релігія, яка вшановує тварин як богів, вірить у реінкарнацію, тобто в перевтілення людей і в тварин, змій чи комах. Через віру в реінкарнацію неможна вбивати ні комарів, ні щурів, ні будь-яких інших шкідників, але, з іншого боку, група індуїстів кілька років тому напала на християнські села і цинічно їх вимордувала. Корова вважається богинею. Ганді навіть стверджує, що священним є і послід корови. Тому багато гуру мастять себе цим послідом.

Йога ‒ це прихована пастка індуїстської релігії. Трансцендентальна медитація ‒ це форма йоги, яку запропонував гуру Деві.

Що таке мантри?

Мантри ‒ це магічні висловлювання або чарівні формули,часто це ім’я якогось поганського бога чи духа. Тут бачимо цілком чіткий зв’язок з магією.
До чого призвів міжрелігійний діалог?

Міжрелігійний діалог заблокував справжню місію, а до того ж відкрив двері для антимісії всередині Церкви.

Ми, навпаки, замість фальшивого діалогу зобов'язані проводити справжню місію. Спасіння і вічне життя є лише в Ісусі Христі. «Хто увірує і охреститься, той буде спасенний, а хто не увірує, той буде засуджений» (Мр. 16).