Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 28 листопада 2019 р.

Християнин - це воїн Христа Царя, а життя його - поле духовної битви

Життя християнина - це життя борця. Від Святого Хрещення кожен віруючий є воїном Христа Царя! Християнин борець за Боже Царство і людські душі. Його сила є у міцній вірі та особистому відношення до Бога. Її він черпає у молитві та спільноті. 

З чим доводиться боротися кожному християнинові? 


Щоб не стати рабом своїх грішних пристрастей, кожен щирий віруючий мусить боротися з власною схильністю до зла. Він також протистоїть злу, яке явно або підступно проникає та паралізує християнство і ціле суспільство. Його програмою життя є: "Закорінитись у Христі та привести інших до Ісуса".

Тут на землі, - воїни Христа, - є на полі битви! Трапляються важкі бої, поразки і перемоги. Наш ворог не людина, але батько брехні - диявол. Він є закулісним автором усякого гріховного лиха, війн та деструктивних ідеологій. Диявол хитрий і жорстокий. Він ненавидить людину і все, що є добре і святе. Свій бунт проти Бога він вселяє у людських душах. 

Апостол Павло говорить про духовну зброю християнина: "Стійте, отже, підперезавши правдою бедра ваші, вдягнувшись у броню справедливості і взувши ноги у готовність, щоб проповідувати Євангеліє миру. А над усе візьміть щит віри, яким здолаєте згасити всі розпечені стріли лукавого. Візьміть також шолом спасіння і меч духовний, тобто слово Боже" (Еф. 6,14-17) 

Витримай у бою віри! Довіряй у всьому Ісусу Христу - Царю царів! У вічності Він дасть тобі славний вінець переможця.