Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 6 січня 2020 р.

Привітання з Різдвом Христовим

ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!
Різдвяні свята глибоко вписані в серці нашого українського народу. Давні християнські традиції, пов'язані з різдвяним постом, святою родинною вечерею та різдвяними колядками, наближають нас до таїнства народження Божого Дитяти - Спасителя людського роду. 

Святкове Євангеліє передає також і нам радісну вістку ангела: «Не бійтесь, бо я звіщаю вам велику радість, що буде радістю всього народу: Сьогодні народився вам Спаситель, Христос Господь!» (Лк. 2,10-11). 

Ця велика різдвяна радість є для всіх людей доброї волі, отож і для тебе. Сьогодні і тобі народився Спаситель! Це є найбільший Дар Небесного Отця! В цьому і полягає велика радість та суть Різдва - Бог став Людиною. Усвідом собі на хвилинку: Для мене народився Спаситель! Дай Ісусу владу над своїм життям, дозволь Йому ввійти у твоє серце. 

Нехай Новонароджений Ісус благословить українські родини та охоронить їх перед всяким лихом. Нехай через живу віру Божий Сини духовно народиться у серці кожного християнина.

Редакція сайту